U ASVEL STIGAO ČOVEK KOJI JE NAJBOLJE PARTIJE PRUŽAO PROTIV ZVEZDE MERIDIANBET! Crveno-beli, SPREMITE se!

Autor:

Sport

07.01.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li da ponovi sličan uspeh?

U ASVEL STIGAO ČOVEK KOJI JE NAJBOLJE PARTIJE PRUŽAO PROTIV ZVEZDE MERIDIANBET! Crveno-beli, SPREMITE se!

Foto: Basketnjuz

Dešon Tomas

Mnogi košarkaši umeli su da partiju karijere odigraju upravo protiv Zvezde Meridianbet.

Crveno-beli su održali čas košarke Partizanu u Areni. Od samog početka, pa sve do poslednje sekunde, crveno-beli su konstantno održavali prednost i dozvolili rivalu da samo u jednom momentu priđe na jednocifren minus, ali je promašajem Kevina Pantera ubrzo odbijen i taj mini-nalet crno-belih, pa je tim sa Malog Kalemegdana na kraju ubedljivo slavio sa 88:72.

Ipak, ubrzo je usledio "hladan tuš", pošto izabranici Janisa Sferopulosa nisu imali odgovora na raspucanu Cedevita Olimpiju sinoć u Ljubljani, te su upisali drugi ovosezonski neuspeh u AdmiralBet ABA ligi porazom od 96:86.

 

 

Dok zvezdaši mole klub za pojačanja, njihov naredni rival je ovih dana završio jedno. Poceko je otišao, pa su se navijači nadali da će u Francuskoj doći do lakše pobede, međutim, dolaskom doskorašnjeg igrača Huventuda Dešona Tomasa, Asvel će i te kako moći da odgovori crveno-belima, s obzirom na to da je američki košarkaš najbolje partije u Evroligi pružao protiv upravo - Zvezde Meridianbet.

Naime, Dešon Tomas je odigrao preko 200 utakmica u Evroligi, ali je svoja najbolja izdanja imao protiv Beograđana.

On je igrajući za Makabi 2017. godine odigrao najbolju utakmicu protiv Zvezde, kada im je postigao 28 poena, a pritom je zaslužio i indeksni rejtin od čak 31. Takođe, on je protiv Zvezde upisao i još jedan rekord, kada je 2019. godine imao 11 skokova igrajući za Panatinaikos.

Asvel se trenutno nalazi na deobi poslednje pozicije, ali videćemo kako će dolazak Tomasa uticati na njihovu igru protiv crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading