ASVEL SE POJAČAVA PRED DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET! Poceko dobija BRUTALNOG igrača!?

Autor:

Sport

05.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svesni su da im postojeći igrački kadar nije dovoljan.

ASVEL SE POJAČAVA PRED DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET! Poceko dobija BRUTALNOG igrača!?

Foto: Starsport

Američki košarkaš Dešon Tomas nalazi se na meti Asvela i mogao bi da pojača ovaj klub pred evroligaški duel protiv Crvene zvezde Meridianbet.

Tomas je nedavno raskinuo ugovor sa Huventudom, a u Evrokupu je beležio 13.4 poena u proseku.

Krilni košarkaš je evropsku karijeru počeo upravo u Francuskoj, kada je u sezoni 2013/14 igrao za Nanter. Potom odlazi u Barselonu, a upravo je igrajući za "katalonski klub" svojevremeno skrenuo pažnju crveno-belima koji su hteli da ga dovedu 2015.

 

 

Međutim, otišao je u Ostin Sparse odakle se vratio u Evropu i igrao za Efes, Makabi, Panatinaikos, Bajern i Olimpiju iz Milana.

Francuski tim je u prethodnom kolu Evrolige zabeležio bitnu pobedu, na domaćem terenu savladan je Žalgiris rezultatom 93:79, tako da su izabranici Đanmarka Poceka u dobrom raspoloženju.

Spekulisalo se o odlasku ekscentričnog Italijana, ali od te priče za sada nema ništa.

Duel između Asvela i Crvene zvezde Meridianbet odigraće se 9. januara, a ovo će biti prilika za nastavak serije crveno-belih koji su slavili u večitom derbiju rezultatom 88:72, a kolo pre toga ostvarili veliku pobedu u Istanbulu porazivši Fenerbahče rezultatom 85:76.

Zvezda Meridianbet trenutno se nalazi na 13 poziciji Evrolige sa 8 pobeda uz 11 poraza, dok je Asvel na poziciji 18 sa tri trijumfa uz 16 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading