ISTORIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda Meridianbet postavila klupski REKORD u Evroligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije napravile spektakularnu atmosferu u Areni.

ISTORIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda Meridianbet postavila klupski REKORD u Evroligi! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ubedljivo su savladali večitog rivala Partizana rezultatom 88:72 u 19. kolu Evrolige i napravili korak bliže ka plasmanu u plej-of.

Osim pobedi u drugom ovosezonskom evroligaškom derbiju, tim sa Malog Kalemegdana će duel protiv Obradovićevog tima prethodnog četvrtka pamtiti i po rekordu koji je postavljen.

Naime, u Beogradskoj areni je sinoć bilo 20.143 navijača, a ova brojka predstavlja klupski rekord crveno-belih u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju!

Ipak, to se ne odnosi i na apsolutni rekord Evrolige, koji je i dalje u vlasništvu navijača Partizana koji su 2009. godine protiv Panatinaikosa pomirili granice, kada je 22.567 grobara prisustvovalo meču sa atinskim "zelenima".

Zvezda Meridianbet se najnovijom rekordnom posetom probila na šesto mesto Evrolige, dok prvih pet i dalje zauzimaju Partizanovi navijači. Podsetimo, crno-beli su i prošle sezone protiv Reala imali 20.003 navijača.

Izabranike Janisa Sferopulosa u narednom "duplom kolu", čekaju dva gostovanja. Najpre protiv Asvela u Vilerbanu (20. runda), a potom i Olimpiji iz Milana.

Crveno-beli su trenutno na bilansu od osam pobeda i 11 poraza, a najnovijom pobedom su se probili na 13. poziciju evroligaške tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading