SVI SU SE PREKRSTILI ZBOG ONOGA ŠTO JE OVA DEVOJKA URADILA NA SKI STAZI: Na snegu do kolena skinula je deo opreme, pa onda... (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željna je pažnje, tvrde mnogi.

SVI SU SE PREKRSTILI ZBOG ONOGA ŠTO JE OVA DEVOJKA URADILA NA SKI STAZI: Na snegu do kolena skinula je deo opreme, pa onda... (VIDEO)

Foto: TikTok/influencersinthewild

Na snimku koji je dospeo do popularne stranice "Influenseri u divljini", jedna devojka koja se očigledno slikala za Instagram je izazvala pravu buru komentara. Naime, tokom boravka na skijalištu u jugozapadnoj Montani, Emili Lajtfot je zabeležila trenutak kada je plavuša pozirala u tangama dok je jedan muškarac slika. Međutim, situacija je postala još neobičnija kada je pripadnica skijaške patrole prišla devojci i naložila joj da navuče skijaške pantalone, jer u blizini ima dece. Nakon toga, devojka je uz pratnju redara otišla niz stazu.

Ipak, identitet devojke koja je bila u centru pažnje ostaje nepoznat, dok su pojedine devojke na Instagramu pokušale da sebi pripišu zasluge za incident. Očigledno je da su neke osobe pokušale da iskoriste situaciju kako bi privukle nove pratioce na društvenim mrežama.

Snimak ovog neobičnog događaja izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, a jedna korisnica Instagrama je potvrdila da je i lično videla situaciju i komentarisala postupak skijaške patrole. Očigledno je da ovakvi događaji izazivaju veliku pažnju javnosti i da su predmet rasprave na društvenim mrežama.

 

Ovo je još jedan dokaz koliko su ljudi spremni da idu daleko kako bi se istakli na društvenim mrežama, čak i po cenu nepoštovanja pravila. Takođe, postavlja se pitanje da li je ova potreba za pažnjom i lajkovima dovela do gubitka osnovnih vrednosti i uvažavanja pravila ponašanja na javnim prostorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading