IVANA KNOL SVIMA PRUŽILA VATRENI POČETAK GODINE: Pogled na zadnjicu će vas NAJEŽITI, pokrila je KONCEM (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila je da pokaže malo više.

IVANA KNOL SVIMA PRUŽILA VATRENI POČETAK GODINE: Pogled na zadnjicu će vas NAJEŽITI, pokrila je KONCEM (FOTO)

Foto: Instagram/knolldoll

Ivana Knol nije razočarala svoje fanova jer je započela 2024. godinu zadivljujućom fotografijom u bikiniju sa egzotične destinacije. Fokus je bio nedvosmisleno na njenim bujnim oblinama, posebno ističući njenu pozadinu, sugerišući da njeni fanovi mogu očekivati više sličnog sadržaja u 2024. godini. U opisu slike, ona je šaljivo pozdravila svoje pratioce sa "Srećna Nova godina svima. Šaljem pozdrave sa moje omiljene lokacije, u mom omiljenom odelu."

Uspon Ivane Knol 

Ivana Knol privukla je značajnu pažnju svojim hrabrim i zanimljivim prikazom načina života, posebno kroz svoj izbor garderobe. Svojim samopouzdanjem privukla je veliki broj pratilaca na mrežama.

Foto: Instagram printscreen/knolldoll

Ivana Knol čestitala Novu godinu

Da podsetimo, ona je najvatrenija hrvatska navijačica, a najveću pažnju je privukla na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tada je svojim modnim odabirima ostavila bez teksta kako muškarce tako i žene. Nije se libila da pokaže malo više, a svojim stajlinzima posebno se istrakla. Ona je očarala publiku i hrabrim modnim izborima koji su pomerali granice tradicionalnog. Najviše je zapažena njena duga haljina, ali i grudnjak u obliku lopte. Tada je rekla da ona nema odeću koja bi pokrila sve ono što od nje traže na prvenstvu i da će biti ljuta ako bude morala da poštuje ta pravila.

Ipak, na Instagramu ne mora ništa da ispoštuje, zato je i pokazala malo više, a njenim pratiocima se to dopalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)


"Tvoja zadnjica izgleda odlično", "Prelepa si", "Kako si zgodna, ovo nema nigde", "Tvoja pozadina je san", "Srećna Nova godina", "Lutko", poručili su joj ispod fotografije koju je objavila.

 

Da li vam se dopada fotografija koju je podelila?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading