ANA RAJKOVIĆ OGREJALA HLADNE ZIMSKE DANE U BIKINIJU: Žena golmana pokazala svaki mišić na telu dok je on ne pušta iz ZAGRLJAJA (FOTO)

Autor:

Lifestyle

31.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Dejana Živković i Milica Dabović takođe su se pridružile lepim komentarima.

ANA RAJKOVIĆ OGREJALA HLADNE ZIMSKE DANE U BIKINIJU: Žena golmana pokazala svaki mišić na telu dok je on ne pušta iz ZAGRLJAJA (FOTO)

Foto: instagram.com/rajkovic__ana

Ana Rajković u kompletu

Supruga fudbalera Predraga Rajkovića, Ana, važi za jednu od zgodnijih lepotica sa javne scene. Oni su u braku već nekoliko godina, a kruna njihove ljubavi su dva sina Tadija i Relja. Mnogi se pitaju kako Ana uspeva da izgleda zategnutno pored dvoje male dece o kojima brine uglavnom samo sa suprugom, ili da li je upravo to tajna njenog zgodnog izgleda.

Supruga fudbalera zapravo oduvek ima manekensku građu, čime se i bavila pre nego što je postala mama i iselila se zbog ljubavi iz Srbije. 

Trenutno, Ana i Predrag borave u Dubaiju gde odmaraju sa decom i fino se zabavljaju. Svakodnevno dele svoju porodičnu idilu sa mnogobrojnim pratiocima. Ipak, jedna slika je i pored mnoštva drugih, pobrala sve simpatije na Instagramu.

Foto: instagram.com/rajkovic__ana

Ana Rajković u zagrljaju supruga Predraga

Zaljubljeni par pozirao je sa decom. Takođe, Ana i Predrag odlučili su da se slikaju i sami gde je još jednom zapala za oko Anina fantastična figura. Zategnute, duge noge i svaki mišić koji se jasno ocrtavao na telu pokazao je Aninu predanost teretani iz koje često pozdravlja svoje pratioce putem društvenih mreža.

Suprug je očigledno "ne pušta" te je i na ovoj fotografiji pribio uz sebe.

"Divni", "Lepi su kao lutke i pametni", "Prelepi ste", pisali su oduševljeni ljudi ispod fotografije, a primećujemo da se lepim komentarima pridružila i manekenka Dejana Živković, Milica Dabović i maneken Iliija Knežević, Anin kum, a svi su u vidu emotikona rekli šta misle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading