USPEŠAN PERIOD JE ZA NAMA: Fudbalski savez izvršio retrospektivu 2023. godine! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godina na izmaku ostaće u lepom sećanju...

USPEŠAN PERIOD JE ZA NAMA: Fudbalski savez izvršio retrospektivu 2023. godine! (VIDEO)

Foto: FSB

Godina 2023. donela je velika ostvarenja kada je u pitanju Fudbalski savez Beograda. Tim povodom prestonička fudbalska organizacija napravila je retrospektivu svega onoga što je viđeno u prethodnih 365 dana.

 

Svakako centralni događaj bilo je učešće amaterske reprezentacije Fudbalskog saveza Beograda na UEFA Regionalnom kupu, kada je zabeležen sjajan rezultat osvajanjem sredbrne medalje.

Istovremeno selekcija do 17 godina FSB-a je na Dunavskom-moravija kupu stigla do prvog mesta i trofeja.

Veliku pažnji savez je poklonio razvoju infrastrukturnih uslova u prestonici. Savez je obezbedio semafore i semafore za izmene svim klubovima Srpske lige Beograd i Beogradske zone. Obezbeđene su i mreže za golove, medicinska oprema i pomoć selekcijama predpetlića.

Sve utakmice trećeg i stepena takmičenja u Beogradu se snimaju, a istovremeno su organizovani i prenosi mečeva čime je načinjem veliki pomak u promociji prestoničkog fudbala.

Sve ono što je savez učinio u prethodnih 12 meseci možete pogledati u retrospektivnom video prilogu koji je Fudbalski savez Beograda objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stanici...

 

 

Pred savezom su novi izazovi, ali niko u prestoničkoj fudbalskoj krovnoj organizaciji ne želi da stane sa razvojem fudbala ni u predstojećoj 2024. godini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading