NOVOGODIŠNJA PROMENA: Prvi poklon je već stigao - dobro poznato lice je preuzelo trenersku funkciju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi problemi ostaće u staroj godini...

NOVOGODIŠNJA PROMENA: Prvi poklon je već stigao - dobro poznato lice je preuzelo trenersku funkciju!

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Iza fudbalera Moravca 2015 iz Krušara je prilično težak period. U okviru Pomoravske okružne lige klub je jesenji deo sezone okončao na poslednjoj poziciji, ali u Novu godinu ulaze sa novim šefom stručnog štaba i jasnom željom da se u mesecima pred nama načini važan rezultatski iskorak.

 

Sastav iz naseljenog mesta u opštini Ćuprija je tokom 17 jesenjih prvenstvenih duela zabeležio isto toliko poraza uz katastrofalni gol količnik 12:126, ali poslednji sati 2023. godine nagoveštavaju značajne promene.

Naime, klub j angažovao novog stručnjaka, a u pitanju je dobro poznato lice koje je sa ekipom Moravca 2015 već ostvarivalo zašažene rezultate.

Tim povodom klub se javnosti obratio saopštenjem:

- Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo dobro poznato trenersko lice u pomoravskom okrugu koje će preuzeti kormilo i vođstvo ekipe u narednom periodu. Života Radivojević poznatiji po nadimku Žiža, novi je trener prve ekipe našeg kluba - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Dobro poznato lice je stiglo u Krušar - Života Radivojević

 

- Ovo mu je drugi mandat u našem klubu. U prvom je sa klubom ispisao istoriju i u minimalnom roku vratio naš klub na najveće staze u bliskoj proslosti. Čovek koji je vodio ekipu u pohodu od Međuopstinske lige Jug sve do Zone Zapad i tako postao verovatno jedini trener koji je u ovom našem okrugu uspeo da u svakoj takmičarskoj sezoni dovede klub do sledećeg stepena takmičenja. Ovom prilikom želimo mu dobrodošlicu na radost svih ljubitelja i kluba u Krušaru i želimo mu puno sreće u narednom periodu.

Priliku za ponovni debi na klupi Moravca 2015, trener Radivojević će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipu iz Krušara očekivati teško gostovanje u Jagodini ekipi GFK Tabane.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading