UBIJENA BIVŠA MISICA USRED RESTORANA! Uznemirujući snimak UBISTVA, a motiv je šokantan (VIDEO)

Autor:

Svet

30.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično ubistvo bivše misice

UBIJENA BIVŠA MISICA USRED RESTORANA! Uznemirujući snimak UBISTVA, a motiv je šokantan (VIDEO)

Foto: printskrin


Jedan zastrašujući događaj potresao je javnost Ekvadora kada je bivša misica, Landi Paraga Gojburo, ubijena usred dana u restoranu. Na snimku sa nadzorne kamere može se videti kako su Landi i njen pratilac mirno razgovarali pre nego što su ih napadači napali. Jedan od napadača je pucao na njih, dok je drugi čuvao stražu na vratima restorana. Ova tragedija ostavlja mnoga pitanja, a policija je odmah pokrenula istragu kako bi otkrila motiv ovog brutalnog zločina.



Životna priča Landi Paraga Gojburo

Landi Paraga Gojburo, koja je imala samo 23 godine, bila je poznata ličnost u Ekvadoru. Bila je izabrana za mis provincije Los Rios 2022. godine i imala je impresivan broj pratilaca na društvenim mrežama, gde je redovno delila svoje avanture i luksuzan način života. Takođe, bila je vlasnica firme koja se bavila uvozom i imala je sopstvenu liniju sportske odeće. Međutim, iza sjajne fasade njenog života krio se mračni svet koji je sada došao u fokus javnosti.



Mračna tajna iza sjaja

U decembru prošle godine, ime Landi Paraga Gojburo povezano je sa istragom protiv velike grupe organizovanog kriminala. Ovo otkriće baca novo svetlo na život mlade misice i postavlja pitanje da li je njen tragični kraj bio povezan sa njenim navodnim povezivanjem sa kriminalnim aktivnostima. Ime jednog od osumnjičenih, Helive Angula, poznatog kao "Estimado", povezano je sa Landi u razgovoru sa narko dilerom, što baca senku sumnje na ovaj slučaj.

Tragovi i istraga

Policija sada pokušava da razreši ovu složenu misteriju i otkrije motive iza ubistva mlade misice. Pored toga, transferi novca na bankovni račun Landi Paraga Gojburo takođe su pod istragom, a cela situacija postaje sve složenija i misterioznija. Kancelarija državnog tužioca zadržava tišinu u vezi ovog slučaja, dodatno doprinoseći tajnovitosti celokupne situacije.

Ovo tragično ubistvo ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja u ovom slučaju. Landi Paraga Gojburo će ostati upamćena kao mlada žena čiji je život prerano okončan, ostavljajući iza sebe mnoge tajne koje tek treba da budu razotkrivene.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading