PODRHTAVA TLO: Nekadašnji fudbaler Partizana je garant borbe za šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dva izlazna transfera, došlo je vreme da klub predstavi i prvo zimsko pojačanje.

PODRHTAVA TLO: Nekadašnji fudbaler Partizana je garant borbe za šampionski pehar!

Foto: Starsport

Mateja Stašević

Prethodna jesen dolenala je velika uzbuđenja u okviru beogradske grupe srpkoligaškog karavana, tako da će u odlučujuće bitke za šampionski pehar čak tri ekipe ući potpuno ravnopravno, s tim da će barem još dva kluba iz prikrajka vrebati voju šansu.

 

Ekipa Zvezdare je prvi deo takmičarske 2023/24 godine okončala na drugoj poziciji sa identičnim bodovnim ostvarenjem kao i prvoplasirani Zemun, ali je sastav iz Gornje varoši zahvaljujući boljem gol količniku stigao do lovorika.

Tokom zime redove kluba sa Bulbuldera napustili su Nikola Borjan i Uroš Vukićević, a "bulke" su sada javnost obavestile da su obezbedile i prvi potpis.

Reč je o nekadašnjem fudbaleru Partizana Mateji Staševiću, devetnaestogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji desnog beka i koji na stadion u Ulici Ljubice Luković stiže iz OFK Vršca.

- Mateja Stašević:

Datum rođenja: 24. mart 2004. godine

Mesto rođenja: Kraljevo

pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-16 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Partizan U-19 (Beograd), Partizan (Beograd), Teleoptik (Zemun), OFK Vršac (Vršac)

Reprezentativna karijera: Srbija U-17 (1 ut.), Srbija U-19 (2 ut.)

Foto: Starsport

Halo, Bulbulder zove - Mateja Stašević

 

Povodom angažmana talentovanog fudbalera, trener Zdravko Kovačević je istakao:

- Uveliko radimo na igračkim pojačanjima. Prvo i sigurno je Mateja Stašević, Partizanovo dete, desni bek rođen 2004, koji je minulu polusezonu proveo u OFK Vršcu. Mnogo će nam značiti, a u završnim pregovorima smo sa još trojicom fudbalera, čijim angažmanom bismo „zatvorili” sve pozicije. Nadam se da ćemo uskoro moći da pričamo i o imenima - istakao je strateg "bulki" za "Sportski žurnal".

Da podsetimo, kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Zvezdare će u prolećnoj premijeri dočekati obrenovački Radnički. Meč je planiran za drugi dan meseca marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading