HOBOTNICA JE STIGLA: Crno-beli angažovali novog čuvara mreže - kompletira se tim za šampionsku titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proleće će doneti mnogo uzbuđenja.

HOBOTNICA JE STIGLA: Crno-beli angažovali novog čuvara mreže - kompletira se tim za šampionsku titulu!

Foto: FK Fruškogorski Partizan

Ljubitelji fudbala i sporta uopšte u Bukovcu, naseljenom mestu u okviru grada Novo Sada, nadaju se da je konačno došlo vreme da njihovi ljubimci načine iskorak ka višem stepenu takmičarskog ranga, Vojvođanskoj ligi Jug.

 

Fudbaleri Fruškogorskog partizana iz Bukovca jesenji deo takmičenja u okviru Prve novosadske lige okončali su na četvrtoj poziciji sa šest bodova zaostatka u odnosu na šampiona prvog dela sezone ekipu Šajkaša 1908 iz Kovilja, što im daje za pravo na nadu da se deficit može nadoknaditi u narednom periodu čime bi ekipa stigla do toliko željenog ostvarenja.

Crno-beli su zabeležili skor od deset pobeda, tri remija i dva poraza. Njihov napad je daleko najefikasniji u navedenom rangu. Postigli su čak 50 pogodaka, ali je za brigu ostao podatak da se mreža ekipe tresča čak 21 put.

Kako bi u nastavku sezone njihova mreža češće mirovala, rukovodstvo kluba iz Bukovca je angažovalo novog čuvara mreže.

Reč je o Damjanu Georgijeviću golmanu koji se obavezao na vernost crno-belima i od kojeg se očekuje da u narednom periodu predstavlja nepremostivu prepreku za protivničke napadače.

Foto: FK Fruškogorski Partizan

Crno-beli od njega mnogo očekuju - Damjan Georgijević

 

Istovremeno klub je informisao javnost da su među crno-bele stigli i Strahinja Čergić i Petar Ilić čime se polako kompletira igrački kadar za odlučujuće prolećne borbe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading