TRANSFER BOMBA: Sa njim će sve biti lakše - nekadašnja nada Partizana nakon izleta na Kipru, nalazi se pred novim izazovom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.12.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je po godinama mlad, ali poseduje bogato igračko iskustvo.

TRANSFER BOMBA: Sa njim će sve biti lakše - nekadašnja nada Partizana nakon izleta na Kipru, nalazi se pred novim izazovom!

Foto: Starsport

Fudbaleri lazarevačke Kolubare jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na desetoj poziciji sa ukupno 25 osvojenih bodova, ali će svakako zeleno-crni pokušati u predstojećem periodu da se izbore za plasman u plej-of fazu takmičenja.

 

Šest pobeda, sedam remija i isto toliko poraza, učinak je prošlosezonskog superligaša, a kako bi prolećne borbe dočekali što spremnije, uprava kluba uveliko radi na jačanju igračkog kadra.

Prema još nepotvrđenim informacijama, član Kolubare uskoro bi trebao da postane Lazar Pavlović.

Reč je o dvadesetdvogodišnjem fudbaleru sredine terena koji je prethodnih šest meseci proveo u redovima niškog Radničkog za koji je zabeležio svega jedan nastup i to protiv Crvene zvezde poslednjeg dana meseca septembra. Navedeni susret aktuelni srpski šampion je rešio u svoju korist rezultatom 1:0.

Treba podsetiti da je rođeni Beograđanin prošao kompletnu fudbalsku školu Partizana, a sa crno-belima je u takmičarskoj 2018/19 godini stigao i do trofeja u nacionalnom Kupu Srbije.

Jesenji deo prethodne sezone je proveo u kiparskom AEL-u iz Limasola iz kojeg je i stigao na niški "Čair".

Foto: Starsport

Lazar Pavlović prilikom potpisivanja profesionalnog ugovora sa Partizanom

 

- Lazar Pavlović:

Datum rođenja: 2. novembar 2001. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: vezni igrač

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Partizan U-19 (Beograd), Partizan (Beograd), AEL Limasol (Kipar), Radnički (Niš)

Reprezentativna karijera: Srbija-mlađe kategorije (30 ut. / 8 gol.)

Ukoliko do realizacije navedenog transfera dođe, Pavlović će priliku za debi u opremi zeleno-crnih boja imati 24. februara naredne godine kada će Kolubara gostovati na stadionu "kraj Studenjaka" ekipi novobeogradskog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading