POTPUNA REKONSTRUKCIJA: Čak devetorica fudbalera napustila AdmiralBet Arenu - borbu za istorijski plasman izneće neki novi igrači! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.12.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od predstojećeg proleća mnogo toga će biti drugačije.

POTPUNA REKONSTRUKCIJA: Čak devetorica fudbalera napustila AdmiralBet Arenu - borbu za istorijski plasman izneće neki novi igrači! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na sedmoj poziciji što im daje mogućnost da se u narednim mesecima bore ne samo za plasman u plej-of fazu, već i da nastave snove koji su vezani za istorijski iskorak ka eliti.

 

Ekipa sa AdmiralBet Arene zabeležila je sedam pobeda, isto toliko remeija i šest poraza i u ovom momentu nalaze se na svega šest bodova zaostatka u odnosu na ekipu koja se trenutno nalazi na poziciji koja direktno vodi u superligaški karavan.

Međutim, u prolećne borbe Radnički će ući sa znatno izmenjenim igračkim kadrom. Naime, opremu crveno-belih boja u nastavku šampionata neće nositi čak devetorica fudbalera, a tim povodom klub se javnosti obratio kratkim saopštenjem:

- U zimskom prelaznom roku naš klub su napustili: Filip Pađen, Đorđe Ivković, Milan Srbijanac, Mihailo Dragićević, Nikola Tripković, Vido Marković, Vladimir Milicanović, Peter Maker i Luka Gluščević. Zahvaljujemo im se na svemu što su pružili Radničkom i želimo puno sreće u nastavku karijere.

Istovremeno je klub najavio da će u narednom periodu užurbano raditi na dovođenju novih akvizicija o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, premijerni susret u prolećnom delu sezone, Sremskomitrovčani će odigrati 24. februara naredne godine, kada će na sadionu "Dragan Džajić" gostovati Jedinstvu sa Uba.

Prvi ovosezonski duel dva pretendenta na visok plasman okončan je ubedljivim trijumfom Radničkog rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading