MEGA RAZMONTIRALA ZVEZDU I UZELA TROFEJ ŠAMPIONA SRBIJE! Drugi pehar u samo nekoliko dana!

Autor:

Sport

28.04.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuna dominacija juniora Mege.

MEGA RAZMONTIRALA ZVEZDU I UZELA TROFEJ ŠAMPIONA SRBIJE! Drugi pehar u samo nekoliko dana!

Foto: Twitter/KK MegaBasket

Trijumf juniorske ekipe Mege nad Crvenom zvezdom

Juniorska ekipa Mege ostvarila je impresivan trijumf nad vršnjacima iz Crvene zvezde u finalu, osvojivši titulu šampiona Srbije rezultatom 122:84. Ova ubedljiva pobeda nije dovedena u pitanje ni u jednom trenutku, a istakao se Filip Jović sa 39 postignutih poena, 10 skokova i tri asistencije. Njega je pratio Bogoljub Marković, potencijalni budući NBA košarkaš, sa 22 poena, 14 skokova i 5 asistencija. Sa druge strane, Andrej Kostić je bio najefikasniji kod Crvene zvezde sa 30 postignutih poena, dok je Stefan Marjanović dodao 14 poena.

Dominacija Mege


Ova pobeda predstavlja samo nastavak dominacije juniorske ekipe Mege, koja je nedavno osvojila i titulu u ABA ligi u svojoj uzrasnoj kategoriji. Sa dva osvojena trofeja u samo nekoliko dana, ova ekipa potvrđuje svoju izuzetnu kvalitet i talentovanost.

Uspeh BKK Radničkog

Pored finalnog duela, vredno je spomenuti da je treće mesto pripalo ekipi BKK Radničkog, koja je savladala ekipu Dinamika rezultatom 81:77. Ovaj uspeh dodatno obogaćuje juniorsku košarkašku scenu u Srbiji.

Ovaj trijumf predstavlja veliki uspeh za juniorsku ekipu Mege i potvrđuje kvalitet i talenat mladih košarkaša koji su dominirali tokom finalnog meča. S obzirom na postignute rezultate, možemo očekivati sjajnu budućnost za ove perspektivne sportiste.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading