Gocu cinkare kolege kad kaže šta misli: Kod mene je sve "krk u brk"

Autor:

Zabava

29.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Gordana Lazarević Goca otkrila da je bez dlake na jeziku što je često skupo košta

Gocu cinkare kolege kad kaže šta misli: Kod mene je sve "krk u brk"

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Goca Lazarević

Pevačica Gordana Goca Lazarević otkriva kako bi se ponašala da je član žirija nekog muzičkog takmičenja, naglašavajući da, pored emotivne strane, ume da bude i te kako stroga, zbog čega ima problema s kolegama.
- Bila bih vrlo realna, umem da budem i oštra, nikome nikada ne podilazim. Kod mene je "sve krk u brk, ni po babu, ni po stričevima". Imam problema zbog toga, onda me cinkare neke kolege. Ako je čovek profesionalac, onda zaista mora da bude profesionalac - rekla je Goca.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

 

Iako su njen glas i stil prepoznatljivi u narodnoj muzici, Lazarevićeva priznaje da su joj mnogi bliski ljudi sugerisali da bi se ipak bolje snalazila u pop muzici.

- Mišo Marković, nije među nama, ali on mi je pravio te lepe pesme. Sećam se, govorio mi je nešto interesantno: "Goco, prebaci se na drugi kolosek, pevaj malo zabavnjake." Oprobala sam se u zabavnjacima i deca su mi rekla da bolje pevam pop muziku, koju nikad nisam pevala jer od kad sam se rodila, bila sam Goca Lazarević. Pevala za bombonice, bila u kulturno-umetničkom društvu, osvojila sve nagrade i odmah bum, na radio, na televiziju, nisam ni znala da mogu svašta nešto da pevam - istakla je ona za medije.

Podsećamo pesma Vidovdan koju izvodi Goca Lazarević po kojoj je i poznata, često se dovodi u vezu sa Kosovom i Metohijom o čemu je pevačica govorila na jednom dešavanju

- Moja pesma "Vidovdan" o tome govori zaista. Ja sam zaista, tužna sam zbog svega što se kod nas događa, mi radimo, kad mi neko kaže: "Ti pevaš, a vidi šta se događa". To je moj posao - rekla je Goca

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading