EVROLIGA ODJAVILA CRVENU ZVEZDU I PARTIZAN: Specijalnu pozivnicu dobija TREĆI klub iz regiona

Autor:

Sport

19.04.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovaj način poslata im je poruka da moraju nešto ozbiljno da promene u svom radu.

EVROLIGA ODJAVILA CRVENU ZVEZDU I PARTIZAN: Specijalnu pozivnicu dobija TREĆI klub iz regiona

Foto: Shutterstock, wikipedia

Evroliga je odjavila Crvenu zvezdu i Partizan kada je u pitanju specijalna pozivnica za to takmičenje. U jeku priča šta će biti naredne sezone, dok aktuelna ulazi u plej-of završnicu bez večitih rivala, elitno takmičenje misli uveliko na svoju budućnost, a kada je ona u pitanju Dejan Bodiroga i ostali čelnici ne vide večite rivale kao bitan faktor.

Naime, tokom fajnal-fora Evrolige, održaće se i završni turnir Evrolige za juniore (ANGT). Ovo je prvi put da će u jednom evropskom takmičenju učestvovati i ekipa iz Amerike, što će dodatno začiniti takmičenje. Interesantno je da su Crvena zvezda i Partizan izostavljeni, dok je Mega dobila specijalnu pozivnicu za učešće na ovom prestižnom turniru. Kroz kvalifikacije su se plasirali Real Madrid, Barselona, Ulm i Pariz, dok su "vajld kard" pozivnice pripale ekipama Mega, Alba, Armani i timu Overtajm elit.

Republika

Foto: KK Mega

Mladi košarkaši Mege

Timovi će biti podeljeni u dve grupe. U prvoj grupi se nalaze Mega, Real, Ulm i Armani, dok su u drugoj Alba, Barselona, Pariz i Overtajm. Očekuje se da će ovi mečevi biti izuzetno uzbudljivi i da će publici pružiti priliku da uživa u talentima budućih košarkaških zvezda.


Završni turnir Evrolige za juniore će svakako biti događaj koji će privući pažnju ljubitelja košarke širom sveta, posebno zbog prisustva američkog tima i učešća ekipa kao što su Real Madrid i Barselona. Očekuje se da će ovo takmičenje ponuditi izuzetno kvalitetnu košarku i da će publici pružiti nezaboravne sportske trenutke.

I sve to bez Zvezde i Partizana. Zato je na večitima da se zamisle i da vide zašto oni nemaju jake mlade timove koji bi afirmisali igrače protiv najjačih vršnjaka i tako ušli na veliku scenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Maricic aleksandar

19.04.2024 23:02

Zato sto misko juniore rasporedjuje po svojim seniorskim satelitima... Partizan nema satelite a kk reciklaza je postala miskova filijala... Misko forsira igrace koji mogu da prodju u nba... Jer tu je lova.