A MOGLI SU TU BITI ZVEZDA I PARTIZAN... Počinje plej of Evrolige! Evo i RASPOREDA!

Autor:

Sport

15.04.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl.

A MOGLI SU TU BITI ZVEZDA I PARTIZAN... Počinje plej of Evrolige! Evo i RASPOREDA!

Foto: F4 Beograd

Evroliga

Evroliga je objavila termine i kompletnu satnicu za prvu nedelju plej-ofa. Ova nedelja je rezervisana za plej-in, u kojem nažalost neće biti nijednog srpskog kluba, a dva mesta za konačno doigravanje jure Makabi, Baskonija, Efes i Virtus. A već sledeće nedelje na programu su borbe za Fajnal for.

Plej-in borba za mesto u plej-ofu
U utorak 23. aprila plej-of počinje, a na teren izlaze prvi i drugi iz ligaškog dela, Real Madrid i Panatinaikos. "Zeleni" u Atini dočekuju pobednika plej-in duela Makabi – Baskonija od 19:30, a Madriđani od 21 čas ugostiće boljeg iz duela u plej-inu u kojem će se sastati poraženi iz duela Makabi – Baskonija i pobednik duela Anadolu Efes – Virtus.


Drugi krug plej-ofa
Isti parovi na programu su dva dana kasnije u četvrtak 25. aprila. I naravno, ista mesta i isti termini - 19:30 u Atini i 21 čas u Madridu. U sredu 24. aprila svoje serije počinju Barselona – Olimpijakos i Monako – Fenerbahče. Meč u "kneževini" na programu je od 19 časova, a u Kataloniji dva sata kasnije.

Najava treće nedelje plej-ofa i Fajnal fora
Termini trećih utakmica, kao i ukoliko i gde se budu igrale četvrtih i petih utakmica, biće naknadno određeni. Zna se da će u drugoj plej-of nedelji (30. april – 3. maj) da se igraju treće i eventualne četvrte utakmice. Svi ljubitelji evropske košarke sa nestrpljenjem očekuju rasplet ovih uzbuđujućih borbi koje će odrediti učesnike Fajnal fora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading