TABELA EVROLIGE DOBILA FINALNI IZGLED! SPEKTAKL: Evo kako izgledaju ČETVRTFINALNI parovi!

Autor:

Sport

12.04.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

TABELA EVROLIGE DOBILA FINALNI IZGLED! SPEKTAKL: Evo kako izgledaju ČETVRTFINALNI parovi!

Foto: Youtube printscreen/EUROLEAGUE BASKETBALL

Ostaje žal što nema ni Zvezde ni Partizana, ali 10 timova će se boriti za odlazak u Berlin, a onda i trofej Evrolige.

U petak uveče završen je ligaški deo Evrolige, a sada nas očekuje uzbuđujuća borba za plasman na završni turnir. Nažalost, srpski predstavnici neće učestvovati u ovoj fazi takmičenja. Branilac titule, madridski Real, ubedljivo je osvojio prvo mesto, dok je drugoplasirani Panatinaikos zauzeo drugu poziciju.

Poznata su i dva para četvrtfinala: Monako će se sastati sa Fenerbahčeom, dok će Barselona igrati protiv Olimpijakosa. Ovi susreti obećavaju uzbudljive košarkaške duele i neizvesnost sve do samog kraja.

Standings provided by Sofascore


Plej-in mečevi će odrediti put ka četvrtfinalu "kraljevskom klubu" i atinskim "zelenima", a njihov rasplet se očekuje 19. aprila. Učesnici plej-ina su timovi koji su zauzeli pozicije od sedmog do desetog mesta, a parovi će izgledati ovako:

Makabi - Baskonija i Anadolu Efes - Virtus. S tim da će gubitnik prvog para imati pravo na popravni protiv pobednika drugog para.

Pobednik meča između sedmoplasiranog i osmoplasiranog tima direktno će se plasirati u četvrtfinale, dok će poraženi iz Efes - Virtus direktno kući.

Termini plej-in mečeva su 16. i 19. april, dok će se četvrtfinalne serije igrati na tri pobede od 23. aprila do 8. maja. Fajnal-for je zakazan za period od 24. do 26. maja u „Mercedes Benc areni“ u Berlinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading