VAŽNO SAOPŠTENJE: Klub se obratio navijačima - delije ovo moraju znati!

Autor:

Sport

26.04.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona ulazi u samo završnicu.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Klub se obratio navijačima - delije ovo moraju znati!

Foto: star sport

Regionalna ABA liga za sezonu 2023/24 ulazi u samu završnicu. Četiri najbolje ekipe Jadrana obezbedile su plasman u polufinalnu rundu plasirali su se beogradski klubovi Crvena zvezda, Partizan i Mega, a sa druge strane podgorička Budućnost će pokušati da pokvari planove ekipama iz srpske prestonice.

Crvena zvezda nakon eliminacije podriričkog Studentskog centra, u polufinalu će odmeriti snage sa Megom koja je eliminisala ljubljansku Cedevita Olimpiju.

Prvi meč u seriji koja se igra na dve pobede, na programu je u petak 3. maja, a tim povodom klub sa Malog Kalemegdana se obratio javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet polufinalnu seriju plej-ofa ABA lige otvaraju narednog petka 3. maja 2024. godine utakmicom sa ekipom Mege - istakli su iz redova crveno-belih, a zatim i dodali:

- Taj meč se zbog zauzetosti ostalih hala u Beogradu kao i termina, igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 19 časova. Za ovaj meč ulaz za sve koji žele da dođu i pruže podršku crveno-belima u ovoj vrlo važnoj utakmici kojom otvaraju samu završnicu doigravanja će biti slobodan! U prodaji će se naći samo određeni kontigent ulaznica pored terena (court seat) i to putem našeg tiketing partera Tickets.rs.

 

 

Kao što je već istaknuto, serija se igra na dve pobede. Drugi meč dve ekipe odigraće se u novobeogradskoj Hali sportova "Ranko Žeravica" sedmog dana meseca maja, a eventualna majstorica na programu je 10. maja kada će domaćin ponovo biti aktuelni vicešampion regionalnog takmičenja.

Drugi polufinalni par čine Partizan i podgorička Budućnost, a termini odigravanja ovih mečeva su 30. april u Beogradu i 7. maj u Podgorici, dok bi se eventualna majstorica odigrala 10. maja u srpskoj prestonici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading