OD OVOGA ĆE OBRAZI DUGO BRIDETI: Mladi košarkaši Zvezde poraženi sa 104 poena razlike! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako zvuči kao neverovatno, greška nije u pitanju.

OD OVOGA ĆE OBRAZI DUGO BRIDETI: Mladi košarkaši Zvezde poraženi sa 104 poena razlike! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/4tferrara

Mladi košarkaši Crvene zvezde, uzrasna kategorija do 13 godina, nalazi se u Italiji gde je od 25. do 28. aprila turnih na kojem pored beogradskih crveno-belih učestvuju i Barselona, Panatinaikos, minhenski Bajern, kao i četiri italijanska kluba Virtus iz Bolonje, milanska Olimpija, Venecija i Oranž basket.

I pored činjenice da rezultati u ovoj starosnoj kategoriji možda i nisu primarni, svakako rezultat prvog meča mladih košarkaša kluba sa Malog Kalemegdana, može da zabrine kompletnu košarkašku javnost.

Naime, dečaci u crveno-beloj sportskoj opremi poraženi su od Barselone sa neverovatnih 104 poaena razlike, rezultatom 28:132!

Zanimljivo je napomenuti da je mladi košarkaš Barselone u navedenom meču postigao 26 poena, svega dva manje u odnosu na kompletan tim beogradskog kluba, a u redovima Crvene zvezde po devet poena postigli su Ivošević i Stajić.

 

I pored šokantnog meča, već u narednom susretu crveno-beli su znatno poboljšali svoje ostvarenje na parketu, ali i pored bolje igre zabeležen je novi poraz. U meču sa Virtusom iz Bolonje, italijanski sastva je slavio rezultatom 83:68, a u redovima srpskog kluba posebno se istakao Ivošević koji je crno-belima ubacio 23 poena i sa navedenim ostvarenjem bio je najefikasniji na meču.

Ka da jer o ostalim odigranim mečevima na turniru, postignuti su sledeći rezultati:

Virtus Bolonja (Italija) - Oranž basket Basano (Italija) 76:97

Olimpija Milano (Italija) - Rejer Venecija (Italija) 99:45

Bajern Minhen (Nemačka) - Panatinaikos (Grčka) 67:58

Barselona (Španija) - Oranž basket Basano (Italija) 122:68

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading