POVREDA JE PROŠLOST: Vladan Milojević dobija ogromno pojačanje u finišu sezone - zadovoljan će biti i selektor Stojković!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak će imati priliku da se oprosti od crveno-belog dresa.

POVREDA JE PROŠLOST: Vladan Milojević dobija ogromno pojačanje u finišu sezone - zadovoljan će biti i selektor Stojković!

Foto: Starsport

Pre nešto više od četiri meseca, 20. decembra prethodne godine u poslednjem meču jesenjeg dela šampionata Crvena zvezda je poražena od Večitog rivala ekipe Partizana rezultatom 1:2 na stadionu u Humskoj ulici, a upravo navedeni susret je bio i poslednji u kojem se mladi Kosta Nedeljković pojavio u crveno-belom dresu.

Kako se saznaje, dugom odsustvu je došao kraj i mladi fudbaler će se uskoro ponovo naći na terenu u samo finišu sezone.

Tokom prethodne prvenstvene pauze Nedeljković je prodat engleskom premijerligašu Aston Vili za devet miliona evra, ali je mladi fudbaler ostao na pozajmici u Crvenoj zvezdi, tako da će ipak imati priliku da se od kluba i navijača oprosti nastupima na zelenom tepihu.

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković se vraća na teren

 

Istovremeno, vest da je povreda Nedeljkovića prošlost, obradovala je i selektora Dragana Stojkovića koji u mladom fudbaleru vidi rešenje na bekovskoj poziciji i ukoliko u narednom periodu dosegne željeni nivo forme, Kosta će biti i putnik na Evropsko prvenstvo koje za srpski nacionalni tim startuje 16. juna utakmicom u Gelzenkirhenu protiv Engleske.

Kako se može nezvanično čuti, Nedeljković će već u nedelju 28. aprila konkurisati za sastav u derbi susretu kada će Crvena zvezda na "Karađorđu" odmeriti snagu sa ekipom Vojvodine, a treba podsetiti da će dve navedene ekipe u međusobnom duelu 23. maja na lozničkom "Lagatoru" odlučiti i o osvajaču ovosezonskog kup takmičenja.

Ovaj povratak na teren predstavlja važan momenat kako za Kostu Nedeljkovića, tako i za tim Crvene zvezde, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov učinak na terenu u narednim utakmicama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading