POTENCIJALNO POJAČANJE PARTIZANA ODUŠEVILO GROBARE: Obukao je opremu crno-belih boja i već započeo zimske pripreme! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.12.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šuška se o njegovoj selidbi u Humsku...

POTENCIJALNO POJAČANJE PARTIZANA ODUŠEVILO GROBARE: Obukao je opremu crno-belih boja i već započeo zimske pripreme! (FOTO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba prvi deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji sa ukupno 30 osvojenih bodova i u nastavak takmičenja će ući sa četiri koraka zaostaka u odnosu na Inđiju Toyo Tires i leskovačku GFK Dubočicu, ekipe koje trenutno zauzimaju pozicije koje obezbeđuju plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Kada je reč o jseni crveno-belih sa Uba, jedan od onih koji je dao najveći doprinos klupskim ostvarenjima, jeste mladi reprezentativac Gane, Ibrahim Zubairu.

Krilni napadač je tokom prethodne jeseni odigrao 18 mečeva u opremi crveno-belih boja. Na terenu je proveo 1.524 minuta tokom kojih je šest puta pronalazio put lopti do protivničke mreže.

Usled navedenih ostvarenja ne čudi činjenica da su već sada interesovanje za devetnaestogodišnjeg fudbalera pokazali brojni inostrani emisari, a nedavno se pojvila i informacija da bi Ibrahima Zubairu u svojim redovima rado video i jesenji šampion superligaškog karavana, beogradski Partizan koji je prema nezvaničnim informacijama spreman da za njega izdvoji i pola miliona Evra na račun obeštećenja.

Da se Zubairu ozbiljno priprema za nastavak sezone, govori fotografija koju je objavio na društvenim mrežama. Naime, mldi fudbaler iz Gane je već započeo sa individualnim treninzima, a ono što bi moglo da oduševi navijale Partizana, jeste činjenica da je pripreme započeo u sportskoj opremi crno-belih boja, što može možda i biti najava klupskih boja koje će u budućnosti nositi.

Foto: Instagram.com/ibrahimzubairu10

Krilni napadač iz Gane u crno-beloj opremi započeo individualne pripreme

 

Ostaje da se vidi hoće li Zubairu prolećnu premijeru imati protiv sremskomitrovačkog Radnčkog na stadionu "Dragan Džajić" na Ubu, ili na ivanjičkom stadionu gde će prvi susret nastavka takmičenja odigrati beogradski Partizan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading