ODLUKA JE DONETA: Trojica fudbalera napuštaju ekipu ove zime - poznat je i plan priprema za nastavak sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U borbu za vrh tabele klub će ući sa izmenjenim igračkim kadrom.

ODLUKA JE DONETA: Trojica fudbalera napuštaju ekipu ove zime - poznat je i plan priprema za nastavak sezone!

Foto: Starsport

Fudbaleri Jedinstva sa Uba prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na deobi pete i šeste pozicije sa ekipom Smedereva 1924 i svakako svi u redovima crveno-belih se nadaju da se tokom predstojećeg proleća mogu uključiti u borbu za vrh tabele koja bi mogla da im obezbedi i istorijski plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Jesenji deo šampionata iznedrio je nekoliko fudbalera koji su svojim partijama skrenuli pažnju kako superligaških klubova, tako i inostranih emisara, a u centru pažnje se nalazi dvojac iz Gane Kvaku Karikari i Ibrahim Zubairu.

Za sada nije poznato da li će rukovodstvo kluba sa stadiona "Dragan Džajić" prihvatiti neku od unosnih ponuda čime bi svakako oslabili potencijal ekipe, ali je istovremeno doneta odluka da trojica igrača na proleće neće nositi crveno-beli dres.

Marko Adamović, Miloš Stanojević i Aleksandar Bogdanović su dobili odrešene ruke kada je u pitanju izbor nove sredine.

Od navedene trojice fudbalera tokom prethodne jeseni najviše nastupa u crveno-belom dresu zabeležio je Marko Adamović koji je odigrao 18 mečeva, dok su se Miloš Stanojević i Aleksandar Bogdanović po 13 puta našli na terenu u opremi ubskog Jedinstva.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Zima će doneti promene na Ubu

 

Istovremeno, doneta je odluka da će pripreme za novu sezonu ekipa započeti 10. januara, a kako se saznaje, do tada će rukovodstvo kluba probati da angažuje i određeni broj novajlija.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, u prolećnoj premijeri ekipa Jedinstva sa Uba 24. febrbuara 2024. godine dočekuje sremskomitrovački Radnički.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading