DETONACIJA: Menja tim, ali ne i klupske boje - talentovani defanzivac kročio na glavnu scenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je poznato ime nove akvizicije kluba...

DETONACIJA: Menja tim, ali ne i klupske boje - talentovani defanzivac kročio na glavnu scenu!

Foto: Facebook.com/Omladinske lige Srbije

Fudbalski klub Hajduk iz Beške koji se od ove sezne, nakon pet godina odsustva, ponovo takmiči u ovkiru južne grupe vojvođanskog fudbala, na zanimljiv način, odbrojavanjem vremena, najavio je novu klupsku akviziciju.

 

Punih 24 časa navijači Hajduka su sa nestrpljnjem iščekivali informaciju vezanu za novi transfer, a sada su sve nedoumice odagnane.

Naime, novi fudbaler kluba iz Beške postao je Svetozar Arsenin.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem defanzivcu koji je prošao kompletnu fudbalsku školu subotičkog Spartaka i koji u redove Hadjuka stiže upravo iz ekipe popularnih "golubova".

Arsenin će u dresu Hadjuka iz Beške imati priliku da stekne prvo seniorsko iskustvo i pokaže na velikoj sceni sve ono što ga je krasilo tokom nastupa u kadetskoj i omladinskoj konkurenciji.

Foto: FK Hajduk Beška

Iz Subotice u Bešku - Svetozar Arsenin

 

- Svetozar Arsenin:

Datum rođenja: 20. jul 2004. godine

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Spartak U-17 (Subotica), Spartaj U-19 (Subotica)

Kada je reč o ekipi Hajduka iz Beške, oni su prvi deo takmičenja u okviru Vojvođanske lige Jug okončali na visokoj petoj poticiji. Ostvarili su skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i jednim remijem i u prolećne borbe ulaze sa 15 bodova zaostatka u odnosu na imenjaka iz Divoša koji grabi ka srpskoligaškoj konkurenciji.

Priliku za debi u dresu novog kluba Arsenin će imati u prolećnoj premijeri kada će Hajduk na svom stadionu u Beškoj dočekati Jedinstvo iz Rumenke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading