SERIJA PORAZA JE PREKINUTA: Derbi gornjeg dela tabele pripao je gostima iz Obrenovca!

Autor:

Sport

27.04.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studenti su uhvaćeni "na spavanju".

SERIJA PORAZA JE PREKINUTA: Derbi gornjeg dela tabele pripao je gostima iz Obrenovca!

Foto: FK Radnički Obrenovac

U okviru 25. kola Srpske lige Beograd ekipa Studentskog grada ugostila je sastav Radničkog iz Obrenovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa petog mesta (32 osvojena boda), dok su gosti sa četiri boda više bili na četvrtoj poziciji u ligi.

Republika

Gosti su na ovaj meč došli u seriji od četiri vezana poraza, i tražio se izlazak iz krize protiv tima iz gornjeg dela tabele. Klasično odmeravanje snaga je na ovom duelu trajalo nešto duže nego uobičajno. 

Prva prava prilika viđena je na isteku pola sata igre, tada je došlo i do promene rezultata. Mladi Stefan Ignjatović pogodio je za vođstvo Radničkog od 1:0. Ubrzo nakon toga gosti su mogli da dupliraju svoju prednost, ali je lopta otišla preko gola.

Za vreme desetominutne pauze u redovima domaćina su izvršene tri izmene, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Dosta bolja igra Studenta viđena je od starta nastavka, ali su fudbaleri Radničkog dobro kontrolisali loptu na svojoj polovini.

Republika

Foto: FK Studentski grad

Studenti

Na isteku 64. minuta odlično dodavanje Kneževića, Aleksa Ivanović je uspeo da savlada golmana Terzića, 2:0 za goste. Pet minuta kasnije Ivanović je po drugi put zatresao mrežu rivala, nakon odlične duge lopte sa druge strane terena, 3:0. 

Bili su "na konopcima" domaći u tim trenucima, i to je rival znao da iskoristi. Igrao se 74. minut kada je mladi Nikola Stjepanović pogodio za velikih 4:0 u korist Radničkog. Do poslednjeg sudjiskog zvižduka viđena je još jedna promena rezultata, počasni pogodak za Studente postigao je Luka Kožović u 81. minutu, konačnih 4:1 u korist tima iz Obrenovca.

Studentski grad - Radnički (Obrenovac) 1:4 (0:1)

Studentski grad: Tezić, Mladenović, Stefanović (od 72' Lepojević), Krstović, Popadić, Kožović, Nikolić (od 46' Miletić), Knežević (od 46' Bulajić), Pavlović, Džodan (od 86' Milošević), Vidović (od 46' Gavrilović)

Radnički: Mrdak, Stjepanović, Popović, Nedeljković, Pajević, Ivanović (od 74' Ratković), Knežević, Kukolj (od 84' Ristić), Kačarević, Ignjatović (od 70' Bojić), Janković (od 84' Šušović)

U sledećem kolu Radnički dočekuje Sinđelić, dok sastav Studentskog grada gostuje Jedinstvu iz Surčina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading