DON KARLO ANĆELOTI U SVOM STILU: Pogledajte KAKO je trener Reala reagovao na gol Hoselua koji je PROMENIO SVE! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.05.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladan kao špricer.

DON KARLO ANĆELOTI U SVOM STILU: Pogledajte KAKO je trener Reala reagovao na gol Hoselua koji je PROMENIO SVE! (VIDEO)

Foto: Twitter/printskrin

Stadion Santijago Bernabeu bio je svedok veličanstvenog preokreta juče, jer je Hoselu postao neočekivani heroj Real Madrida. Golovima u 88. i 91. minutu, Španac je pogurao svoj tim u finale Lige šampiona. Ulazeći u igru u 81. minutu, Hoselu, oduvek navijač Reala koji je privremeno zamenjivao mesto napadača tokom sezone, verovatno je već osećao kao da živi san. Međutim, ono što je usledilo bilo je izvan svega što je mogao da zamisli.

Za Hoselua, korak na teren ikoničnog Santijago Bernabeua verovatno je bio već sam po sebi nesvakidašnji trenutak. Pravi dokaz izreke "snovi se ostvaruju", njegovi herojski potezi u finišu utakmice ne samo da su obezbedili izvanrednu pobedu njegovom voljenom timu već su i upisali njegovo ime u anale istorije kluba. Čista radost i neverica na Hoseluovom licu nakon postizanja izjednačujućeg gola, pa potom i pobedonosnog, pokazali su sirove emocije igrača koji je upravo ostvario nezamislivo.

Nakon Hoseluovog prvog gola koji je izjednačio rezultat i započeo povratak, viralni video snimak reakcije menadžera Real Madrida, karla Anćelotija, kruži društvenim mrežama. Na snimku, tipično za njega, cela klupa Reala pršti od radosti, tribine oživljavaju, a igrači su u stanju delirijuma. Međutim, usred ove euforije, Anćeloti ostaje miran dok se okreće svojim pomoćnicima, signalizirajući im da zadrže smirenost i podsećajući ih da još uvek ima vremena za igru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading