SORAJA, VRATI SE SVE TI JE OPROŠTENO: Stanija dala strašni sud o STARLETAMA, mnogima se neće svideti ono što će čuti - HAOS u najavi!

Autor:

Zabava

09.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka prokomentarisala starlete o kojima se godinama piše u medijima, a sa nekim i nije u dobrim odnosima!

SORAJA, VRATI SE SVE TI JE OPROŠTENO: Stanija dala strašni sud o STARLETAMA, mnogima se neće svideti ono što će čuti - HAOS u najavi!

Foto: Printscreen/Instagram

Bivša zadrugarka i popularna starleta Stanija Dobrojević gostovala je u podkastu Lune Đogani. Njih dve su razgovarale na razne teme, a onda joj je nekadašnje rivalka iz rijalitija stavila na teške muke, kad joj je dala igricu u kojoj je trebala da rangira i nešto više kaže o njima. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube

Stanija Dobrojević u emsiji kod Lune Đogani
Soraja Vučelić

- U početku mi je smetalo poređenje, bile smo jedine i mislila sam da zbog nje hoće da se misli loše o značenju reči starleta. Sad kad je prošlo 10 godina, ona je uspešna... Šta sve danas postoji, Soraja, vrat se, sve ti je oprošteno - poručila je Stanija. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Soraja
Maja Marinković

- Maja je 10 godina mlađa od mene, ali se lepo ona uradila fizički i tera dobro rijaliti i medijsku popularnost. Možda još da poradi na obrazovanju, ali je uspešna starleta. Od najmlađij je najuspešnija starleta - rekla je Stanija. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković
Tamara Đurić

- Tamara Đurić je bila u periodu farme i dobro se kotirala, a sad je više ne vidim u tome da je starleta - rekla je Stanija. 

- Šta kažeš što je izvadila implante? Da li će da zaživi taj trend - upitala je Luna. 

- To je popularno u Americi. Tamaru ne vidim kao starletu više, sad mi je majka koja je požrtvovana. Navikla sam na nju sa oblinama i kad se kaže Tamara Đurić to su obline. Kad je bila aktuelna bila je uspešna, a sad je više ne vidim u tome, povukla se - dodala je ona. 

Republika

Foto: ATAImages

Tamara Đurić
Nataša Šavija

- Dosta lepa devojka, ali njoj ne bih dala značenje starleta - rekla je kratko Stanija. 

Ava Karabatić

- Pa ni nju ne bih sdvrstala u to, ako pratimo standard Kardašijan. Ona se čak i kandidovala za nešto, nisam ispratila, ali ja nju ne vidim kao starletu, taj epitet nije za nju - poručila je bivša zadrugarka. 

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija
Tijana Ajfon

- Tijana Ajfon, ja je ne bih svrstala tu- Nemam ništa protiv, ne poznajem je i nikad je nisam srela. Vidim da je devojka i u bizinisu, ali ne bih joj dala taj rang... Ja ne znam kako da objasnim i definišem, ali nju ne bih svrstala u starlete - odgovorila je Stanija. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tijana Ajfon

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading