HOROSKOP ZA PETAK 10. MAJ! Škorpije - svađa na poslu, Device - pred vama je dan pun nežnosti i ljubavi!

Autor:

Lifestyle

10.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA PETAK 10. MAJ! Škorpije - svađa na poslu,  Device - pred vama je dan pun nežnosti i ljubavi!

Foto: Shutterstock

Ribe, potrudite se da u poslovnoj komunikaciji precizno izražavate stavove. Može doći do nesporazuma. Vodolije, ključ uspeha je savršena organizacija. U suprotnom, može doći do zakašnjenja u obavljanju posla. Jarci, mudrim poslovnim potezima uspećete da ostvarite značajno unapređenje finansijske situacije. Uspešni pregovori. Strelci, reorganizacija u firmi u kojoj radite može vam doneti promenu u opisu radnog mesta. Neophodno je prilagođavanje. Škorpije, danas bi mogao da vas izbaci iz takta komentar jednog saradnika, pa je moguće da dođe i do svađe.

Vage, uprkos početnim neslaganjima, uspešno ćete rešiti jedan egzistencijalni problem u okviru porodice. Device, vaš odnos s partnerom kreće se uzlaznom putanjom. Pred vama je veče puno nežnosti i ljubavi. Rakovi, nalazite se u iskušenju da pređete granicu prijateljstva s osobom prema kojoj ste počeli da osećate mnogo više. Blizanci, ovaj dan prepun je ljubavnog elektriciteta. Između vas i osobe s posla izbijaju prve ljubavne varnice. Bikovi, slobodne očekuje strastvena ljubavna avantura s osobom oju su upoznali na nekom okupljanju. Ovnovi, dopada vam se osoba koja nije slobodna i to vam stvara nervozu. Privlačnost postaje neodoljiva.

Što se zdravlja tiče, Rakovi imaju problem sa padom imuniteta, Bikovi sa reumom, Strelci sa nervozom...

Kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading