ODLIČNA UVERTIRA ZA NEDELJU: OFKA goleadom najavio utakmicu sezone i pozvao publiku da pođe putem Toponice!

Autor:

Sport

09.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji će verovatno odlučiti u velikoj meri pitanje šampiona.

ODLIČNA UVERTIRA ZA NEDELJU: OFKA goleadom najavio utakmicu sezone i pozvao publiku da pođe putem Toponice!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 25. kola Šumadijske okružne lige ekipa OFK Aranđelovca 1979 ugostila je sastav Plaskovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe liderske pozicije, dok su gosti bili na desetom mestu u ligi.

Republika

Izašli su domaći silno motivisani na ovaj meč, za vikend ih očekuje derbi sezone koji će verovatno u velikoj meri odlučiti pitanje pobednika, pa su želeli fudbaleri OFK Aranđelovca da što pre reše pitanje pobednika.

Mrežu je načeo Jovan Krstić u petom minutu, četiri minuta kasnije mladi Stefan Jovanović, dete kluba, duplirao je prednost OFK Aranđelovca i najavio je goleadu. Pred sam dolazak na odmor Stefan Serdar pogodio je za 3:0.

 

 

Drugo poluvreme bilo je dosta "rastrčanije" od strane domaćih fudbalera, Vladimir Peralović je uvećao prednost svog tima na 4:0, zatim je još jedan "klinac" iz kluba postigao gol, Stefan Pantelić, 5:0.

Nakon toga na scenu stupa Serdar, koji je sa dva nova pogotka overio svoj het-trik, OFK Aranđelovac vodi 7:0. Konačan rezultat meča postavio je rezervista Lazar Andrić desetak minuta pred kraj susreta.

OFK Aranđelovac 1979 - Plaskovac 8:0 (3:0)

OFK Aranđelovac: Jovetić, Simonović (od 46' Milivojević), Krstić, Drndarević, Borikić, Tomović (od 74' Kulundžić), Pantelić (od 59' Andrić), Krstić, Peralović, Serdar, Jovanović (od 74' Radovanović)

Plaskovac: Milovanović, Šević, Đorđević (od 18' Vasiljević), I. Milošević, Stefanović, Petrović, Jaranović, Janković, S. Milošević, Nedeljković, Kolarević

Iz redova domaćina nakon meča stigla je sledeća izjava:

- Bravo momci za sve partije ove polusezone i sezone generalno. Sada, sve nas zajedno, očekuje najteži ispit u poslednjih nekoliko sezona. Kako bi se svi zajedno radovali u nedelju biće potrebna snažna podrška sa tribina. Igrači zovu navijače da dođu i pomognu da se zajedno radujemo svi na kraju. Mi verujemo u momke i željno iščekujemo nedelju! Do pobede, svi zajedno! Za OFKA! Pre svega, klub obeležava 45 godina postojanja u petak od 14h dođite da budete deo spektakla.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading