POPULARNI "ŠIROKI POTOK" SPREMAN JE ZA NEDELJNI DERBI: Omladinac i Sloga se odlično poznaju!

Autor:

Sport

27.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlosezonski učesnici nižeg ranga odmeravaju snage i u aktuelnom prvenstvu okružnog stepena.

POPULARNI "ŠIROKI POTOK" SPREMAN JE ZA NEDELJNI DERBI: Omladinac i Sloga se odlično poznaju!

Foto: FK Omladinac Rakinac

U okviru 23. kola Podunavske okružne lige ekipa Omladinca iz Rakinca ugostiće sastav Sloge iz Miloševca, meč se igra u nedelju, 28. aprila sa početkom od 16 časova.

Republika

Nedeljni domaćin je od starta prolećnog dela prvenstva dosta popravio utisak, osvojili su deset bodova i sada se sa ukupnim bodovnim saldom na koti 13 nalaze na 14. poziciji na tabeli, i dalje u zoni ispadanja, ali sa određenim šansama za opstanak. 

U poslednja dva kola tim iz Rakinca je upisao isto toliko trijumfa, posebno je veliki prošlonedeljni kada je na gostovanju Borcu iz Ralje zabeležena pobeda rezultatom 3:2, biće to veliki stimulans za dalji tok sezone za sve igrače Omladinca. Iz kluba je povodom predstojećeg duela stigla sledeća izjava:

- U nedelju nas očekuje derbi sa odličnom ekipom Sloge. Spremni smo za derbi. U utakmicu ulazimo sa onim što nas inače krasi, a to su jak pobednički mentalitet, timski duh i vera u sebe. Verujemo da imamo dovoljno snage i volje da možemo da ostvarimo pobedu u nedelju protiv ekipe Sloge. Pozivamo naše navijače da dođu u što većem broju da podrže naš Omladinac. 

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Najavni poster

Nedeljni rival u Rakincu biće tim koji se trenutno sa 19 osvojenih bodova nalazi na 11. poziciji na tabeli, tik iznad trenutne zone ispadanja. Sloga je baš kao i Omladinac prošle sezone bila član nižeg ranga, pa je osnovni cilj da se izbori opstanak u ligi za ovu godinu.

Od starta prlećnog dela prvenstva Sloga baš kao i predstojeći rival igra dosta bolje u odnosu na prvi deo sezone, na dosadašnjih sedam mečeva osvojili su 11 bodova. U prošlom kolu protiv lidera prekinuta im je serija od tri utakmice bez poraza, u tom periodu su osvojili sedam bodova.

Omladinac (Rakinac) - Sloga (Miloševac)

Nedelja, 28. aprič od 16 časova

Stadion "Široki Potok" u Rakincu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading