LJUDOŽDER I TRBOSEK ZAJEDNO RATUJU! Osuđenici za najstrašnije zločine na frontu u Ukrajini!

Autor:

Svet

09.05.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dmitrij Mališev ubio je Tadžika i pojeo njegovo srce, a Aleksandar Maslenikov je raskomadao dve devojke

LJUDOŽDER I TRBOSEK ZAJEDNO RATUJU! Osuđenici za najstrašnije zločine na frontu u Ukrajini!

Foto: AP, Privatna arhiva, Profimedia Not Supplied Willwest News P,

hronika

 

Krv u žilama sledila se milionima Rusa kad su u medijima ugledali fotografiju najvećih osuđenih krvnika u poslednjoj deceniji: Volgogradskog Ljudoždera i Volškog Trboseka. Umesto da su na robiji, njih dvojica se nasmejani fotografišu u uniformi negde na frontu u Ukrajini.

Foto: Privatna arhiva

Dmitrij Mališev i Aleksandar Maslenikov

MAČOR ODBIO MESO

Dmitrij Mališev stekao je mračnu slavu kad je pojeo srce Tadžika, a Aleksandar Maslenikov je nadimak stekao jer je raskomadao dve devojke. Mališev je 2013. osnovao tročlanu bandu razbojnika. Nabavili su jednu pušku i postavili zasedu policijskoj patroli, u nameri da se domognu još oružja, kojim bi krenuli u pljačku. Prvi put je policijski automobil prošao suviše brzo, pa su na seoski put postavili barikadu od brvana. Ipak, umesto patrolnog, u mraku su izrešetali kola dvojice biznismena, a tela su nađena tek dve nedelje kasnije. Nekoliko meseci kasnije Mališev se posvađao s 46-godišnjim pečalbarom iz Tadžikistana koji mu je predložio seks. Sačekao je nekoliko dana da se sve zaboravi, a onda je Tadžika ubio s četiri udarca čekićem u glavu. Zatim mu je nožem izvadio srce i bacio ga u tiganj u kom se već krčkalo povrće.

Vraća se u jedinicu pun gelera

Mališev je se u martu vratio s lečenja u jedinicu, ali je ubrzo opet ranjen. Ispričao je da je tokom juriša haubička granata pala pored njega. Slomljena mu je vilica, ima gelere u kolenu i levoj ruci i pukla mu je leva bubna opna. Ipak, on kaže da je sve u redu i da planira povratak u jedinicu. Mališev jedino nije objasnio zašto je pojeo ljudsko srce.

- Isto si mogao da me pitaš pre 10 godina, kad sam pijan to uradio. Ja ni trezan ne razumem sebe pijanog - rekao je Mališev.

- Spremam srce čoveka, luk je već izdinstan - rekao je Mališev pred kamerom.
Komadić je bacio mačku, ali on nije hteo da jede, pa je sam žvakao ljudsko srce. Osuđen je na 25 godina, a onda je potpisao ugovor s "Vagnerom" i pošao na front. Kad je ova najamnička formacija rasformirana, Mališev je pristupio vojsci i sreo Maslenikova.

Foto: Privatna arhiva

Slika sa ratišta

- Nas dvojica smo zajedno i robijali i potpisali ugovor s ministarstvom odbrane u oktobru 2023. - objasnio je Mališev.

 

Amnestirano 32.000 ubica i razbojnika

Osnivač "Vagnera" pokojni Jevgenij Prigožin pred smrt je rekao da je ova najamnička kompanija mobilisala oko 32.000 robijaša, koji su potpisali šestomesečni ugovor u zamenu za amnestiju. Mnogi su se odavno vratili kuće, ali je većina posle rasformiranja "Vagnera" potpisala profesionalni ugovor s ruskim ministarstvom odbrane. Oni su upućeni u regularne jedinice, druga najamničke kompanije ili u takozvani afrički korpus, koji je preuzeo Prigožinove poslove na ovom kontinentu.

PREKLAO S LEĐA

Maslenikov je 2017. izašao s robije nakon što je odležao 11 godina zbog silovanja i pljačke. Ubrzo je u karaoke-klubu upoznao dve devojke i pozvao ih kod sebe. Tamo je spavao s jednom devojkom, a zatim pokušao da zavede i drugu, koja ga je odbila. Besni Maslenikov posekao je po ruci, a kad je otišla da opere krv, prišao joj je s leđa i preklao. Zatim je zadavio devojku s kojom je spavao jer nije hteo da ostavi svedoka. Tela je raskomadao i zakopao ispod uličnog drvoreda, ali je ubrzo uhapšen i osuđen na 23 godine.

 

Rođaci devojaka spremaju osvetu

Kad se pročulo da je Maslenikov potpisao ugovor s "Vagnerom", mnogi u njegovom zavičaju su se uplašili, a pojavile su se i glasine da porodice devojaka spremaju osvetu. Ipak, njegov advokat kaže da se cela porodica Maslenikova odavno preselila, pa je malo verovatno da će se on vratiti u zavičaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading