ŠOKANTNA ODLUKA: Zvezda ostaje bez trenera - iskusni stručnjak seda na klupu rumunskog velikana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ljutice Bogdana je stigao krajem oktobra prethodne godine, a sada već napušta crveno-bele.

ŠOKANTNA ODLUKA: Zvezda ostaje bez trenera - iskusni stručnjak seda na klupu rumunskog velikana!

Foto: star sport

Rukometaši Crvene zvezde i aktuelnu 2023/24 sezonu završavaju takmičenjem u plej-aut zoni, što navodi na zaključak da je period tavorenja nastavljen, mada se mora istaći da crveno-beli tokom takmičenja nisu morali da strepe za osptanak, a čak su i u jednom momentu bili i kandidati za plasman među četiri najbolje ekipe.

U ovom momentu, dva kola pre okonćanja takmičenja, crveno-beli zauzimaju drugu poziciju na tabeli plej-aut faze superligaškog karavana, sa dva boda manje u odnosu na leskovačku Dubočicu, ali i istovetni suficit naspram kragujevačkog Radničkog.

Međutim, ono što brine navijače Crvene zvezde, jeste činjenica da aktuelni šef stručnog štaba Nedeljko Matić, napušta Ljutice Bogdana. Iskusni strateg je već sve dogovorio oko odlaska u inostranstvo i od jeseni će predvoditi rumunsku Steauu koja se u aktuelnoj sezoni grčevito bori za opstanak u elitnom rangu rumunskog rukometa.

Foto: SD Crvena zvezda

Saradnja je kratko trajala - Nedeljko MAtić

 

Treba napomenuti da je Matić trener bogatog iskustva. Predvodio je PKB, Metaloplastiku i Novi Pazar, radio je u Libiji, kao i Izraelu gde je ostavo dubok trag na klupama Makabi Kirjata i Makabija iz Tel Aviva. Početkom aktuelne sezone preuzeo je Hapoel Ašdodu, ali je usled rata napustio Izrael i vratio se u Srbiju.

Nedeljko Matić će na klupi Crvene zvezde sedeti i u predstojeća dva prvenstvena meča u kojima se crveno-beli sastaju sa ekipama Jugovića iz Kaća i Uba, nakon čega će rukovodstvo trofejne ekipe morati da potraži novo rešenje na poziciji šefa stručnog štaba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading