PITANJE TRENERA JE EKSPRESNO REŠENO: Malići je trener koji zna kako se timovi uvode u više rangove takmičenja!

Autor:

Sport

09.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovim potezim Jedinstvo pokazalo da "cilja" Prvu ligu za sledeću sezonu?!

PITANJE TRENERA JE EKSPRESNO REŠENO: Malići je trener koji zna kako se timovi uvode u više rangove takmičenja!

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Igra se u Surčinu već sedam godina Srpska liga Beograd, po rezultatima u aktulenom prvenstvu ekipa će i za sledeću sezonu biti član trećeg ranga takmičenja u našoj zemlji.

Republika

Nakon tri i po godine, došlo je do promenen a klupi Jednstva, prošlonedeljni iznenađujući poraz nakon vođstva na poluvremenu od 2:0 (kraj 2:3 u korist Studentskog grada), "naterao" je trenera Dejana Mitrovića da podnese ostavku. 

Sada već bivši trener Jedinstva je nakon ostavke za naš portal izjavio da je to njegova moralna obaveza i da mu nije jasno kako je došlo do poraza i tolikog pada u igri u drugom poluvremenu. Imajući u vidu da je do kraja prvenstva ostalo da se odigraj još četiri utakmice, uprava kluba je morala brzo da reaguje i da reši pitanje šefa stručnog štaba.

Odluka je pala da to bude Enes Malići. Novi šef stručnog štaba Jedinstva rođen je u Prištini 25. juna, 1978. godine, igračku karijeru je završio 2009. godine u Beogradu sa Karaburme, gde je ušao u trenerske vode, tada je bio pomoćnik u stručnom štabu branka Vojinovića. 

Enesa je karijera dalje vodila u ekipu Beograda i Grafičara, gde je sarađivao sa Nebojšom Radišićem, od 2013. godine započeo je i samostalnu trenersku karijeru. Bio je na klupi Borca iz Ostružnice, Prve Iskre iz Bariča u tri navrata, Budućnosti iz Zvečke i Torlaka.

Kada je reč o nekim uspesima tokom trenerske karijere, uveo je tim iz Ostružnice u zonski stepen takmičenja, dok je Prvu Iskru i Torlak iz zone uspeo da uvede u Srpsku ligu Beograd. 

Sada će sa Jedinstvom prvo završiti sezonu sa što boljim plasmanom, a zatim će u dogovoru sa upravom postaviti ciljeve za narednu takmičarsku godinu. Veliki "bonus" za tim iz Surčina je svakako što će novi trener imati dovoljno vremena da se upozna sa klubom, i da na vreme pripremi plan za letnje pripreme i transfer period.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading