MIR MIR, NIKO NIJE KRIV! BOJANA I ANĐELA POSLE KARAMBOLA POD JORGAN PLANINOM! Evo o čemu su krišom pričale!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice Elite rešile da zakopaju razne sekire.

MIR MIR, NIKO NIJE KRIV! BOJANA I ANĐELA POSLE KARAMBOLA POD JORGAN PLANINOM! Evo o čemu su krišom pričale!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Bojana Pavlović i njena partnerka Anđela Šparavalo završile su u krevetu nakon burnog perioda koji su imali i raznih svađa pred kamerama. One su se zavukle ispod jorgan planine, pa su pričale o tome kako vide svoj odnos trenutno, ali i da li ima šanse da sve nastave kad izađu sa imanja u Šimanovcima. 

- Ne mogu da verujem koliko je ovaj naš odnos lud. Nekad ne možemo da se gledamo očima, a nekad smo kao dve mace koje se maze po ceo dan! Volim tu našu neku dinamiku, ali znamo nekad jedna drugoj da se popnemo na glavu. Mislim da bi stvari bile mnogo bolje da nam se u odnos nisu mešali ljudi sa strane, ali i tvoja porodica - pričala je Bojana, a Anđela je samo molila da nastave da se maze. 

Foto: RTV PINK printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

Podsećamo, nedavna svađa Bojane i Anđele sve je ostavila u šoku. Učesnice Elite napravile su haos u Beloj kući, a okidač je ovoga puta bilo Anđelino insistiranje da joj partnerka da još jednu šansu, neposredno pre ovog pomirenja. Ona je bila toliko uporna u namerni da natera Bojanu da zajedno odu u krevet, da je obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti kako bi reagovalo u slučaju da dođe do fizičkog obračuna, jer se Bojana tome sve vreme protivila. 

Ajde sa mnom u krevet! Ne mogu da trpim ovo drndanje tvoje po ceo dan! Sve to mi teško pada. Možemo da se mazimo bar malo, pa posle nešto drugo - pričala je Anđela, ali Bojana je sve vreme sklanja.

Na kraju u pušioni u jednom momentu Pavlovićka nije mogla da se odbrani od Anđele, pa su čak i njihovi cimeri proveravali da li su u u redu i šta se dešava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ррррр

27.04.2024 15:40

Браво за маму шпаравало. Само нека се она дотера за писту па нека тужи Бојану🤣🤣