MAJA NAHVATALA MIONU I STANISLAVA NA DELU, NASTAO HAOS! Marinkovićevoj pala roletna, više neće da bude u vezi bez intimnih odnosa!

Autor:

Zadruga

09.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je primetila šta se dešava između Mione i Stanislava, pa mu momentalno očitala bukvicu.

MAJA NAHVATALA MIONU I STANISLAVA NA DELU, NASTAO HAOS! Marinkovićevoj pala roletna, više neće da bude u vezi bez intimnih odnosa!

Foto: instagram.com/printscreen

Maja i Stanislav

Sinoć se u "Eliti" održala emisija "Pitanja gledalaca", a tokom jedne od pauza za reklame Miljana Kulić je prišla Maji Marinković. Miljana je ubeđena da Stanislav Krofak Pantera, Majin dečko, i dalje pati za svojom bivšom devojkom Mionom Jovanović i da su ga poremetile poruke koje je dobio od porodice.

Iako Maja tvrdi da veruje Stanislavu, jasno mu je sada stavila do znanja da je promenila mišljenje o njemu i da ju je razočarala činjenica da su sada u dečijoj vezi, s obzirom da joj je ukinuo se*sualne odnose, nakon što mu je ćerka skrenula pažnju na iste.

Oboje su poprilično nervozni, a Maja je sve nesigurnija u njihovu vezu, te mnogi smatraju da će vrlo brzo doći do raskida, što bi dodatno zakomplikovalo odnose u kući, naročito vezu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković, Miljana Kulić i Stanislav Krofak

 

- Ja pričam onda kad ja mislim da treba - govorio je Krofak.

- A zato pažljivo slušaš... Ne svakog isto, kao nju. Ja sam mislila da si ti mnogo stabilniji, ali ti... maca - pobesnela je Maja.

- I ja sam u ku*cu - dodala je ona.

- Zbog se*sa? - upitao ju je Stanislav.

- Kakvog se*sa? Ja ne znam o čemu pričaš... Ja sam bila čedna i poštena pre tebe. Baš volim te dečije veze - besnela je Marinkovićeva.

Miljana je ubeđena da će Stanislav šutnuti Maju zbog Mione i da će, nakon izlaska iz Elite, ostati sama sa ocem Takijem, dok će Krofak krenuti svojim putem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading