KARAMBOL U ŠIMANOVCIMA: Takmičarka urliče kao životinja, pljušte strašne uvrede!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela i Bojana u novom sukobu!

KARAMBOL U ŠIMANOVCIMA: Takmičarka urliče kao životinja, pljušte strašne uvrede!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u emisiji "Pitanj gledalaca" nastao haos kad je Bojana Pavlović optužila Anđelu Šparavalo da je sa njom uplovila u ljubavni odnos samo kako bi isplivala među glavne rijaliti priče i bila u centru medijske pažnje. Bojana Pavlović je javno iznela tvrdnju da je Anđela Šparavalo svesno ušla u vezu sa njom kako bi izazvala haos i skrenula pažnju na sebe.

- Čim ovde ostaju samo ludaci, ona znači da smo i mi ludaci, kad pričaš o drugima pogledaj malo i sebe - rekla je Anđela.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo svađa

- Pa da ja sam luda zato što se bavim sa vama ludacima očigledno. Koji ti problem imaš što ja sve vas smatram ludacima. Ja smatram da je Samir normalan naprimer - govorila je Bojana.

- Svako je lud na neki svoj način, ja ti kažem da si došla ovde da isteruješ neku pravdu, šta glumiš ti ovde mekog ku*ca - rekla je Anđela.

- Vas boli što sam ja ovde najpametnija od svih i loše je što ne mogu da trpim nepravdu. Ušla si sa mnom u odnos jer si znala da će gej veza da bukne i da će to da bude zanimljivo u rijalitiju - dodala je Pavlovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo svađa

- Je l' moguće da imaš takvo mišljenje o meni i da tako pričaš, je li klošarko smrdljiva, ne mogu da verujem šta si ti izgovorila. Znaš šta trpim sve vreme i ti me još dodatno ponižavaš - rekla je Anđela, a onda nastavila: 

- Što se dereš, šta ti je sad? Nije me sramota da pomislim to. Nemoj da dramiš. Ne mogu da verujem da to pričaš, klošarko bre smrdljiva jedna

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading