ANITA KAO NIKO DO SAD OBMANULA NAROD: Isplivala istina o VENČANJU sa Matorom, zbog ovoga je sve LAŽIRALA!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama publika koja prati rijaliti je uverena da je Anita lažirala odnos sa Matorom zarad popularnosti i slave!

ANITA KAO NIKO DO SAD OBMANULA NAROD: Isplivala istina o VENČANJU sa Matorom, zbog ovoga je sve LAŽIRALA!

Foto: Instagram.com / TV Pink printscreen

U emisiji uživo, popularna rijaliti učesnica Anita Stanojlović šokirala je javnost priznanjem o svom odnosu sa Jovanom Tomić Matorom. Ova izjava izazvala je brojne reakcije u javnosti, posebno nakon što je otkrila da je shvatila da će njihova veza doživeti krah samo 20 dana nakon što je sa njom stala na ludi kamen.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora

Anita i Jovana su stupile u brak prošlog leta na luksuznoj vili vrednoj tri miliona evra na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori. Ovo venčanje bilo je prvo javno gej venčanje na prostorima bivše Jugoslavije, te je izazvalo dosta pažnje i interesovanja javnosti. Međutim, Anitinom izjavom, čini se da su mnogi bili zatečeni, a javnost je ostala u čudu.

Nakon Anitine izjave, javnost je burno reagovala, izražavajući bes i nevericu zbog ovog otkrića. Mnogi su se pitali da li je njihova veza bila samo farsa zarad popularnosti i medijske pažnje. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, Shutterstock

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

- "Laže, pere se zbog gej veze", "Da li je ovo moguće", "Kakva to osoba lažira emocije zarad popularnosti i slave", "Videli smo svi to, ali samo Matora nije", "Svaka čast Jovani kako je smirena nakon svega" - bili su samo neki od komentra koji su se nizali ispod ovog snimka na YouTube platformi. 

Matora je za svadbu iskeširala oko 80.000 evra, dok je za Anitu spremila poseban poklon vredan preko 30.000 evra. Ovi detalji samo su dodatno začinili priču o njihovom odnosu i venčanju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

03.05.2024 05:35

Anita i Anđelo su PREVARANTI...Mićini puleni...ZLO OD ZLA u svakom pogledu...ali Mićini puleni ne prolaze od Alex...koja jeste PRIMADONA BUJA NOVCA...ali je Mića...NE LEPI...PROMAŠENI...I KAO ĆOVEK...I KAO OTAC...I KAO MUŽ...mića je ZČO U SVAKOM POGLEDU

Crni sin

03.05.2024 10:05

Kakvih 80k evra kakvi bakraci,lose izveden rijaliti-performans tzv."gej vencanja",providno i bezidejno. Moze to i bolje,neka probaju musko-muski par sledeceg puta