NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA: Mionu boli uvo za Ša, ljubomoriše pred njim da bi se oprala što je PRELJUBNICA!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cimerke uhvatile Jovanovićevu u nameri da od sebe napravi žrtvu preko njihovih leđa.

NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA: Mionu boli uvo za Ša, ljubomoriše pred njim da bi se oprala što je PRELJUBNICA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović je nakon svađe koju je imala sa Nenadom Aleksićem Ša, prilikom koje ju je on okrivio da ga konstantno ponižava, pribegla onoj staroj narodnoj "napad je najbolja odbrana", pa je izljubomorisala kako bi dokazala da joj je stalo do repera. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović napala cimerke da bi se oprala pred Ša

Međutim, ona je u svom izlaganju raskrinkana kada je počela da optužuje cimerke koje navodno merkaju njenog dečka, dajući mu na taj način do značaja i navodno se praveći da joj to smeta. 

Ja sam reklm rekla Ša da Milica i Teodora stalno gledaju u nas. On je meni to potvrdio, nakon čega me je zanimalo kako on to zna i da li prati sve to. Kad pogledam u njih dve, ja vidim da stalno prate svaki naš pokret. One blenu. Ne znam o čemu se radi. Što se tiče Danke Dragane, nisam ga smarala za njih dve, ali sam primetila da dok smo bili u fazi muvanja da je bio blizak sa njima. Njih dve su njega gledale nekim drugačijim očima. On je bio fin i velikodušan, nije imao sigurno neke skrivene namere, ali su one istripovale nešto. Zamerila sam i Ša jer ume da uđe u gharderober kada se neke žene presvlače. Jednom je bila Jelena u pitanju - kazala je Miona.

Ovakav stav je iznenadio Ivana Marinkovića, pa se umešao u celu priču.

- Mionu smatram zrelijom osobom u odnosu na devojke njenih godina. Nisam sad ovo očekivao od tebe, jer mislim da znaš kakav je Ša i da se lako upeca na to. Svesna si da on ume brzo da se ''upali'' - rekao je Ivan, a Miona je odgovorila:

- Nikada Ša i ja nismo imali rapsravu, nego ja umem da prebacim njemu kad gleda i u neku. Mislim da je mogao da bude sa Draganom i Dankom da je hteo. Za Milicu i Teodoru ne znam.

Foto: ATA Images

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša imaju turbulentu vezu

Na kraju je ipak uhvaćena u svojoj nameri da ispadne žrtva prebacujući loptu cimerkama.

- Preljubnice, kakav problem imaš? Ti se praviš fina, a nisi. Pričaš gluosti ovde, Jeleni koja je u braku praviš problem. Ljubomorna si na Teodoru i mene. Boli te ku*ac za Ša, nego praviš namerno neku reakciju - odbrusila joj je Milica, koju je ona prva isprozivala.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading