AU! STANISLAV POSTAVIO MAJI ULTIMATUM: MMA borac pokazao pravo lice, Ša skočio kao OPAREN!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav pokazao zube Maji i otkrio šta mu smeta!

AU! STANISLAV POSTAVIO MAJI ULTIMATUM: MMA borac pokazao pravo lice, Ša skočio kao OPAREN!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sinoć je u "Eliti" održano još jedno izdanje emisije "Gledanje snimaka". Takmičari rijalitija dobili su priliku da pogledaju razgovor Maje Marinković i Stanislava Krofaka o svinger-klubovima koje je posećivao. Stanislav je progovorio o ovome, a potom Maji postavio ultimatum.

- Ja sam posetio svingeraj 5 puta u životu, kao neko što je otišao u neki klub. Unutra ne može doći bilo ko, imaš neki kodeks. Ostaviš mobilni, platiš ulaz. Imaju sobe u kojima se gledaju po*no filmovi - rekao je Stanislav.

- Ivana, naljutila sam se na njega, videla sam neku situaciju, naljutila sam se. Ja šta ću i udarim na sving. Nije loša namera, meni je zanimljivo što se on primio na to. Ljudi kada vide da on tako lično shvata, oni će namerno ići na to. Znala sam da ga to nervira, pa sam to tako namerno spominjala - rekla je Maja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav priznao da mu smeta kada pričaju o svingeraju

- Što se tiče ovih stvari, to su svinger klubovi i to je zastupljeno u celom svetu. Što se tiče njihovog odnosa, ne želim da se mešam - rekao je Janjuš.

- Stanislav je govorio da nikad nije postavljao ultimatume, pa sad postavlja Maji - rekao je Ša.

- Ma ja sam rekao lepo da ne želim da mi se to spominje - rekao je Stanislav.

- Mislim da je ovo neko njihovo upoznavanje, momak govori šta mu smeta i šta ne bi trebalo da radi njegova devojka - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša skočio kao oparen

- Mene ste za to napadali, ja mojoj devojci skrećem pažnju - rekao je Ša.

- On je pokrenuo priču o svingeraju, mislim da je shvatio da će ga narod pamtiti po tome. Ja sam mu skrenuo pažnju da ne radi to i ne priča. Zbog toga sam dobio da me vuče za uši, njihova veza i njihove priče su o svingeraju - rekao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading