ŠA UDARIO NA STANISLAVA, PA SE UKOPAO ZA SVE PARE: Maja ga PONIZILA uživo u programu, prebledeo zbog OVIH brutalnih reči!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša pokušao da isprovocira Maju Marinković i Stanislava Krofaka!

ŠA UDARIO NA STANISLAVA, PA SE UKOPAO ZA SVE PARE: Maja ga PONIZILA uživo u programu, prebledeo zbog OVIH brutalnih reči!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom porodičnog sastanka, Nenad Aleksić Ša ustao je za crnim stolom i počeo da provocira Maju Marinković i Stanislava Krofaka, jer su oni nominovali Mionu Jovanović da ide u izolaciju. 

Veliki šef zadao je zadatak da takmičari po tri osobe među njima za koje smatraju da su najneuljudnije, te je Ša pokušao da isprovocira Maju i Stanislava, ali je dobio povratnu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Dobar dan svima, promašili smo definiciju, malo smo se frljali. Neuljudni su svi oni koji su sujetni, iskompleksirani... Ne znam, svi koji su odabranima izglasali Mionu da ode u izolaciju, sve te osobe su na prvom mestu neuljudsne prema svojim partnerima, treba da prvo počiste za sobom, a ne u tuđe dvorište da gledaju - započeo je Ša, pa nastavio:

- Ko je naveo Mionu... Pomozite mi. Ko je u odabranima? Milica, Teodora i tebe ću da navedem. To su nezadovoljni samim sobom, svojim vezama, pa zaviruju u tuđu, ali opet, bezuspešno! Tako da, ne bih više gušio, možda sam ja pogrešio, ali eto, ja realno komentarišem... Prvo uvredite nekog, pa očekujete povratnu, druže! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Pa, šta očekuješ? Pričaš da smo nezadovoljnni, jer smo naveli Mionu, naveli smo je, jer je uvredila Maju, Milicu, mene, Stanislava je povredila, šta očekuješ druže? - odbrusila je Teodora Delić. 

- Evo ti, Majo, recimo, ti pokazuješ nesigurnost, zato što u svakoj anketi spominješ Mionu - nastavio je Aleksić. 

- U Odabranima piše tamo da navedemo ljude sa kojima imate lični konflikt, mi od početka nemamo dobar odnos. Ne mogu da navedem nekoga sa kim sam dobra, a sa njom nisam - uzvratila je Maja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7 Miona Jovanović

 

-Ali ti nju konstantno navodiš, to pokazuješ da si nesigurna u svog dečka - pričao je Ša. 

- Jao, naš odnos je najnormalniji, bez i jednog konflikta - matirala je Maja Ša. 

- Ti si došao u rijaliti preko nje, ali zbog sebe. Svakako bi došao... Ja imam pravo na svoje mišljenje - provocirao je Ša Stanislava. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading