VELIKI ŠEF SE HITNO OGLASIO! Takmičari obavešteni o NOVIM PRAVILIMA, ovo će promeniti TOK Elite!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef poslao je važno pismo!

U najnovijem pismu koje je stiglo u Belu kuću, Veliki šef je uputio specifične zahteve i obaveštenja za ovonedeljne aktivnosti u kući. Maja Marinković, preuzela je odgovornost da pročita pismo pred svim cimerima, čime je započela još jedna uzbudljiva nedelja u rijaliti programu "Elita".

U pismu Velikog šefa navedeni su detalji o specifičnim zadacima koje cimeri moraju da obave u narednom periodu. Takođe, istaknuta je važnost timskog rada i solidarnosti među učesnicima kako bi se uspešno izvršili zadaci koje je Veliki šef postavio pred njih.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

Draga Elito, tema današnje debate je: "Da li treba pristati ili ne na emotivne ucene". Podelićete se u dve grupe, kapiteni koji zastupaju pozitvni stav su Miona, Bojana, Milena i Teodore . Protiv emotivne ucene su Anđelo, Žana, Milica i Aneli. Sami ćete se dogovoriti ko će biti u jednoj, a ko u drugoj grupi. Svi članovi svake grupe imaju pravo da iznesu svoje mišljenje. Naglašavamo da svi moraju sedeti za stolom, sem kapitena ekoše.


Nakon što je vođa nedelje pročitala pismo, cimeri su iskazali različite reakcije - od uzbuđenja do zabrinutosti. Neki su odmah prionuli na planiranje strategije za izvršenje zadataka, dok su drugi izrazili skeptičnost u vezi sa zahtevima Velikog šefa.
 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

Pismo Velikog šefa je podstaklo i reakcije spoljnog sveta, te su fanovi već počeli da pružaju podršku svojim omiljenim učesnicima putem društvenih mreža. Očekuje se da će publika sa nestrpljenjem pratiti razvoj situacije u Beloj kući u narednim danima.


Sa novim zahtevima i obaveštenjima iznetim u pismu Velikog šefa, cimeri su suočeni sa izazovima koji će testirati njihove veštine i međusobne odnose. Uzbudljive nedelje u rijalitiju "Zadruga" pružaju gledaocima kontinuiranu napetost i dramu, dok cimeri pokušavaju da se izbore sa novim izazovima koji im se postavljaju.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading