OVO SU HEROJI IZ NOVOG SADA! Videli da se čovek sprema da skoči sa mosta, pa odmah okrenuli kamion i spasili ga! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.05.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici JKP "Gradska čistoća" zadali domaći zadatak iz ljudskosti.

OVO SU HEROJI IZ NOVOG SADA! Videli da se čovek sprema da skoči sa mosta, pa odmah okrenuli kamion i spasili ga! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/jkpcistocanovisad

Jutros u Novom Sadu na mostu "Duga" odigrala se prava drama kada je nepoznati muškarac pokušao da skoči sa mosta.

U ranim jutarnjim časovima, dok se spremao za skok, trojica radnika JKP "Gradska čistoća" su pokazala izuzetnu ljudskost i hrabrost, sprečavajući tragediju i time zaslužili titulu heroja dana.

- Jutros oko 8 časova, nepoznata osoba je pokušala da skoči sa mosta Duga. Tri radnika JKP Čistoće zapazila su osobu koja se priprema na skok i bez oklevanja su okrenuli kamion i vratili se da kroz razgovor pokušaju da odvrate osobu od tog čina - pisalo je jutros na Serbia_live. 

Dok su oni odvlačili pažnju čoveku od toga strašnog čina, ubrzo je stigla i policija koja je sprovela efikasnu akciju i čovek je povučen sa mosta.

- Jutros na veliki hrišćanski praznik, radnici JKP ,,Čistoća" spasili su jedan život. Osoba koja je nameravala da skoči sa mosta je sprečena mudrošću ovih ljudi. BRAVO, HEROJI - napisali su iz JKP "Gradska čistoća".

 

 

Podsećamo, pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Čačku, Šipetić Nikola i Simeunović Darko, tokom redovne kontrole saobraćaja u Preljini, spasili su život jednom sugrađaninu.

Oni su muškarca koji im je zatražio pomoć zbog ujeda pčele, odmah su smestili u svoj službeni auto i uputili se ka bolnici. S obzirom da je čovek tokom vožnje izgubio svest, najverovatnije usled anafilaktičkog šoka, jedan od njih dvojice je zaustavio vozilo hitne pomoći koje je naišlo u tom trenutku i time sugrađaninu spasio život.

- Naše kolege iz saobraćajne policije Policijske uprave u Čačku, Šipetić Nikola i Simeunović Darko, još jednom su pokazali da su policijski službenici uvek tu za svoje sugrađane - naveo je MUP pre 5 dana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading