ŠERIF NE MOŽE DA DOČEKA 25. MAJ: Čujem da će Zvezdina proslava titule biti neverovatna

Autor:

Sport

03.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan je osećaj. Zaista smo svi euforični, poručio je napadač crveno-belih.

ŠERIF NE MOŽE DA DOČEKA 25. MAJ: Čujem da će Zvezdina proslava titule biti neverovatna

Foto: Starsport

Šerif je zaveo red u gradu i doneo titulu Crvenoj zvezdi! Šerif Endiaje bio je strela pobedonosnog gola za crveno-bele protiv TSC u 33. kolu Superlige (2:1), kojim je doneo sedmi u nizu pehar nacionalnog prvaka na Marakanu, a 35. ukupno. On je svojim pogotkom potpisao sedmu u titulu u nizu, pa senegalski napadač nije krio oduševljenje.

- Veoma sam srećan zbog osvajanja titule. Još uvek nismo završili sezonu, ali smo matematički obezbedili titulu. Neverovatan je osećaj. Zaista smo svi euforični. Drago mi je i zbog gola, ali mislim da Rodić i ja treba da ga podelimo. Ipak, i dalje mi je onaj protiv večitog rivala kada sam "bocnuo" loptu najdraži - počeo je Endiaje.

Svestan je Endiaje da nas čeka neverovatna proslava Zvezdine 35. titule. Ona je zakazana za 25. maj kada na Marakanu dolazi Čukarički, a prethodno slede Mladost Lučani, Radnički Kragujevac i Napredak Kruševac.

- Veoma sam uzbuđen zbog proslave titule. Čuo sam od saigrača da to uvek bude neverovatno dobro. Biće sjajna atmosfera, svi znamo kako to prave Zvezdini navijači. Zaista ne mogu da dočekam proslavu, ali do tad moramo do pobedimo sve utakmice - zaključio je napadač Zvezde.

Foto: Starsport

Šerif Endiaje

 

Da apsolutno ima prava da slavi titulu Šerif je potvrdio ovog proleća. Trener Vladan Milojević mu je naša pravu ulogu u timu i dao mu adekvatnu minutažu, a ovaj mu vratio golovima. Endiaje je bio strelac i u pobedi nad Partizanu (3:2) i to drugog izjednačujućeg gola u duijskoj nadoknadi, pre nego što je Aleksandar Katai stavio tačku iz penala. Takođe, dao je gol Partizanu i u martu u remiju (2:2), kojim je overeno prvo mesto pred doigravanje.

Dao je Šerif ove sezone ukupno dedet golova u prvenstvu, od toga sedam u regularnom delu šampionata i dva u plej-ofu. Takođe, u Kupu Srbije je je bio strelac tri gola na tri meča, odnosno nije samo tresao mrežu Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading