MIONA PREKINULA VRELU AKCIJU MAJE I STANISLAVA: Tenzija u spavaćoj sobi dostigla vrhunac!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićeva nije mogla da sakrije pogled!

MIONA PREKINULA VRELU AKCIJU MAJE I STANISLAVA: Tenzija u spavaćoj sobi dostigla vrhunac!

Foto: TV Pink/printscreen

O brutalnim vrelim akcijama Maje Marinković i Stanislava Krofaka bruje svi ukućani, ali i gledaoci najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Maja Marinković je u više navrata opominjala Stanislava i podsećala ga da se nalazi u Eliti, pred kamerama. Marinkovićeva je vikala na sav glas, ali to nije sprečavalo Stanislava da da "po gasu", pa je Maja zaključila da se on iživljava nad njom, s obzirom da ne mari za njene opomene.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak se spremaju za vrelu akciju

Kako je Maja obično veoma aktivna u krevetu, mnoge iznenađuje činjenica da Stanislav i ona ponekad preskaču popodnevne intimne odnose, što se u prethodnim Majinim vezama to nije dešavalo.

Međutim, danas kad su legli u krevet, prepustili su se nežnostima pod jorganom, a taman kad je počelo da se zakuvava naišla je njegova bivša devojka Miona Jovanović, koje je napravila galamu dok je uzimala stvari koje su joj potrebne da se spremi za spavanje i ode u izolaciju, gde bi trebala da boravi sa Stanislavom, ali on to ne poštuje, da bi bio sa Majom.

Ona je više puta prošla pored njihovog kreveta i vretela se dok je prikupila sve što joj je bilo potrebno, nakon čega su Maja i Stanislav odustali od vrele akcije, već su samo legli da spavaju. Još uvek nije poznato da li je Jovanovićeva uticala na to ili njima danas nije bilo do divljanja pred punom sobom, kao što občino rade u jutarnjim časovima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading