ĆERKA STANISLAVA KROFAKA DOŽIVELA TRASNEFER BLAMA ZBOG MIONE I ŠA: Javno isponižavala očevu bivšu, pa izazvala totalni HAOS!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Stanislava Krofaka se ponovo oglasila putem Instagram profila, pa objavom izazvala burne reakcije.

ĆERKA STANISLAVA KROFAKA DOŽIVELA TRASNEFER BLAMA ZBOG MIONE I ŠA: Javno isponižavala očevu bivšu, pa izazvala totalni HAOS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ćerka Stanislava Krofaka Pantere poprilično je aktivna na očevom Instagram profilu i redovno objavljuje fotografije i snimke iz Elite, ali i odgovara na poruke fanova, kojih ima sve više.

Ona je otkrila da podržava svaki očev izbor, odnosno, da je uz njega i sada, kada je odlučio da uplovi u vezu sa Majom Marinković, inače suparnicom Mione Jovanović, njegove bivše devojke, koja je ušla u rijaliti i prevarila ga, a potom i ostavila zbog Nenada Aleksić Ša.

Takmičar Elite Stanislav Krofak Pantera, poznati MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović, pred sam ulazak u rijaliti svojoj ćerki poverio je vođenje profila na društvenim mrežama, a ona tamo redovno komentariše dešavanja u Eliti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

 

Danas je podelila zanimljiv komentar, koji je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, s obzirom da se tiče odnosa Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, odnosno, razlike u godinama, koja posebno smeta Mioninim roditeljima, na šta su joj i skrenuli pažnju prilikom njihove posete:

- Razlika između Stanislava i Vanese je manja nego između nje (Mione) i dečka (Ša) - glasio je komentar, koji je Vanesa podelila putem Stanislavovog Instagrama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak Instagram

Iako Vanesa podržava svaku očevu odluku i izbor, čini se da joj se trenutno uopšte ne dopada Mionino ponašanje, kao ni komentarisanje Stanislava, pa se složila sa korisnicima društvenih mreža, koji su negativno komentarisali Mionino sinoćno izlaganje, kao i vezu sa reperom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

02.05.2024 17:01

Bravo za Vanesu...tako i treba...Miona je pokazala kakvo je zlo, lažov i prevarant...sreća, pa na vreme za Stanislava...Maja, kakvu god prošlost da ima, bolja je i kao čovek, i poštenija...ima para i bez Stanislava, tako da ako budu zajedno i napolju, znaće se da je s njim iz čiste emocije...

Ina

06.05.2024 00:09

Lepa Vanesa. Budi ponosna na svog oca, jer je TOP na svim poljima. Najbolji je u ovoj "raspaloj" Eliti.Ša je psihijatrijski slučaj, to se već odavno zna. Miona,loša devojka,manipulator i prevarant.Maja je devojka koju je pregazilo pola Beograda i šire....Drska, nevasitana i sirovina teška.Još ona nije pokazala svoje pravo lice i dalje se folira.Ona je samo za kres varijantu, a za duže staze ni pod razno....To nije devojka za njega, ona je "luda" kao struja. On je gosodin, divan mlad čovek kome treba devojka koja je normalna ,lepa. obrazovana i nju treba da traži van ovakvih formata.Botoksirane silikonke, pre toga je bila ružna upečatljivo. Privremeno da, a za duže ni pod razno.Nestalna, nestabilna, izvrće sve u svoju korist, sve njene su veze bile "ludilo mozga".Od grebanja, tuče, urlikanja, nasrtanja na muškarce, itd.Kada je ostave, ona trči za njima i psihički ih zlostavlja, svašta nešto.... "Nije sreća para puna vreća", već imati stabilan, normalan i iskren iskren odnos, voleti nekoga čisto, poštovati, uvažavati i imati poverenje...Ovo je sve samo za prolaznu vezu i idemo dalje....Pozz iz BGD