ANELI ARLAUČE ZBOG STANIJINOG ROZE PORŠEA: Saznala za Asminove SKUPOCENE POKLONE, pa pala u nikad veći OČAJ!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese Elitu, Ahmićeva raskinkana do koske!

ANELI ARLAUČE ZBOG STANIJINOG ROZE PORŠEA: Saznala za Asminove SKUPOCENE POKLONE, pa pala u nikad veći OČAJ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" Aneli Ahmić je saznala da je njen bivši partner Asmin Durdžić jako galantan prema novoj devojci Staniji Dobrojević i da je obasipa poklonima. Ahmićeva je saznala da je Stanija dobila skopoceni automobil roze boje, kaoi silne poklone koji imaju paprene cene. 

- Jedina istina je da Asmina možeš samo sanjati i da gledaš Asmina u roze Poršeu - glasilo je pitanje, a Milan Milošević je potvrdio da je starleta dobila poklon za rođendan od Durdžića.

- Stanija vozi Panameru - dobacila je kasnije Aneli Janjušu. 

 

 

Nakon ovoga na društvenim mrežama se odmah pokrenula polemika da je Aneli jako pogodilo što je izgubila muškarca koji je finansijski dobro situiran i voli da svoju ženu obasipa poklonima. Ahmićeva je tokom celog jutra plakala u krilu drugarice Slađe Lazić, zbog čega su sumnje dodatno porasle i sve više ljudi misle da tuguje za Asminom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić jeca u krilu Slađe Lazić

Podsećamo, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić u jednoj od poslednjih radio-emisija "Amnezija" dogovoroili su se da obave razgovor o svom odnosu, zbog čega su probudili gnev kod svojim cimera, ali i publike, pa su dobili brojne osude da su foliranti, te i da im čak ni svađe nisu realne. 

- Ja pojma nemam da si ti došao kod mene, ja sam mislila da sam sanjala sve to, plašila sam se da me neko ne polije, pošto je Miljana nasrtala na mene, tako da me je bio strah - rekla je Aneli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Ona je osoba koja jako malo spava u rijalitiju i kad zaspi ima lak san, svaka čast na tome što poštuje pravila, ja to nikad nisam porekao, ti si jedan fenomen. Stvarno si odgovorna osoba - dodao je Janjušević. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading