MAMA DŽEHVA POKREĆE TUŽBU PROTIV ĐEDOVIĆA: Hoće da mu naplati svaku izgovorenu reč!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovoga će nastati haos u Eliti!

MAMA DŽEHVA POKREĆE TUŽBU PROTIV ĐEDOVIĆA: Hoće da mu naplati svaku izgovorenu reč!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon žestokog sukoba koji se odigrao u utorak u Beloj kući, Goca Džehverović, poznatija kao mama Džehva, nije ostala nema na optužbe koje su upućene na njen račun i račun njene ćerke Teodore Džehverović, od strane Anđela Rankovića i Anite Stanojlović. Ona je žestoko prokomentarisala aktuelna dešavanja i otkrila da će tužiti Marka Đedovića

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Goce Džehverović i Anđelo Ranković

- Sinoć se sve videlo kakav je to bio doček, da li ja treba da razmišljam o Anđelu, Aniti i Matoroj. Posle sedam godina oni spominju Teodoru, pa Teodoru. Meni baš trebaju Anđelo i Đedović za promociju, ja gostujem po emisijama, trideset novinara sinoć bilo, a meni baš njih dvojica trebaju. Jel imaju oni svoje priče, s kim spavaju? Šta rade? Imaju, pa nek pričaju. Nek prestane više da priča o mojoj Teodori, ona ne želi da čuje za njega. Imao je on i druge devojke, što ne priča o njima? O Sanji, o Nataši? Samo Teodora. Neka prestane, ja znam kome je on pričao i šta sa strane. On i Matora nikakvi prijatelji nisu, jer da jesu ne bi joj drugi put sa vrata uzimao devojku. Nema veze svadba 30.000e, kakve veze ima. To može da se izbriše, a Teodoru ćemo da spominjemo 7 godina, ma kako da ne - istakla je Goca Džehverović.

Goca Džehverović nije mogla da ostane imuna ni na Marka Đedovića, te je otkrila da će doći i do tužbe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Goce Džehverović i Marka Đedovića

- Ja nijednog novinara nikada nisam tužila, ali Đedović će biti tužen za svaku reč koju je izrekao - poručila je Goca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading