ŠTA SE OVO DEŠAVA U ELITI? Đedović i Anđelo SKINULI BUBICE, a onda je usledio pravi ŠOK - ovo se debelo KAŽNJAVA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje na društvenim mrežama o ovom tajnom razgovoru!

ŠTA SE OVO DEŠAVA U ELITI? Đedović i Anđelo SKINULI BUBICE, a onda je usledio pravi ŠOK -  ovo se debelo KAŽNJAVA! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Nakon danšenje debate u "Eliti" Marko Đedović i Anđelo Ranković pred spavanje posetili su hotel, koji obojica imaju pravo da koriste, po ugovoru koji su potpisali. Pošto je pred sam kraj emisije izbio ozbiljan haos, kad je Ranković za crnim stolom priznao da ne voli svoju devojku Anitu Stanojlović, već da mu je samo draga, iako su više od tri meseca svaki dan, po ceo dan zajedno. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković na debati priznao da ne voli Anitu

Kad su ušli u sobu Marko i Anđelo su skinuli bubice, a onda se sakrili od kamere ispred toaleta. Još uvek nije poznato o čemu su želeli da razgovaraju, a da nisu želeli da to bude tonski, a ni vizualeno zabeleženo. 

Jedan profil, koji prati sva dešavanja iz rijalitija "Elita" podelio je ovaj video snimak na društvenoj mreži Instagram, a komentari su se nizali kao ludi. Veliki deo publike smatra da je Đedović posavetovao Anđela, zbog izjave da ne voli Anitu, zbog čega očekuju da svoj iskaz promeni prvom prilikom i u što kraćem vremenskom roku, pogotovo ako ga narod bude osudio putem pitanja, koja će se već večeras održati u Beloj kući. 

 

 

- "Zavoleće Anitu po brzom postupku, očekujem već od ponedeljka", "Ako ćemo iskreno ljudi pa bolje i Anđelo da pobedi nego Anita, Miona ili Jaško", "O Đedo daje instrukcije", "Ovo je kažnjivo" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod ovog snimka na društvenoj mreži Instagram. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
neda

25.04.2024 12:21

svi kod marka na savetovanje a non sebi nemoze da pomogne a hvali se da je pametan najiskreniji prijatelj a od toga on najgori da je to sto ga hvale nebi se vratio u klupu kao svi u rijalitiju toliko koliko je pametan i sve najbolje isti je kao i svi a to sto bi on voleo netrazi se u rijalitiju uzas covek spaja nespojivo i to je ucenje zanata od matorog mice koji odlazi a maki da ga nasledi e pametna glavo a tek andjelo od izgleda preko zivota do ponasanja sljam koji devojke moze imati samo u rijalitiju a njemu naklonjene u kolumbiji i sto dalje ali se nade ko i to zna da voli moskarce a i deluje kao metla koju tresu za pare a on go postolj to sto prica neznam gde je njegov tata a ne zeljkov pa prezime a sve nula a drugima se kezi a svoje dvoriste nije ocistio tuzan jadan zadruga mu sve a tek uciteljska duznost najvise cuci zao me koji u kritikama drugima vidi i grdi usvari sebe kao pao sa duda sa markicem za prstic pa napolje sve to matora zna a zasto cuti dok je oni gaze