MAJA MODRA OD VRELE AKCIJE: Stanislav je ščepao za vrat, GRIZU SE i VAĆARE pred svima!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da se obuzdaju!

MAJA MODRA OD VRELE AKCIJE: Stanislav je ščepao za vrat, GRIZU SE i VAĆARE pred svima!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja i Stanislav

Maja Marinković i Stanislav Krofak sedeli su na garnituri tokom današnje emisije i razgovarali na razne teme. Marinkovićeva muje priznala šta joj se sve dopalo kod njega, a onda otkrila da joj se nikad ne bi toliko dopao, da kod njega nije videla da nije sav normalan i da nema ludu stranu u sebi. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Njihove vrele akcije postale su glavna tema u Beloj kući, a da njih to ne dotiče govori o tome da i tokom emisija razmenjuju nežnosti na vrlo specifičan način, zbog čega se Maja žali da će joj ostati modrice i da joj je čupava kosa. 

- Alo, ostaće mi modrice - govorila je Maja Marinković, ali to Stanislava Krofa nije sprečilo da nastavi da je stiska i vuče ga kosu u naleti strasti. 

U nekoliko trenutaka Maja mu je uzvratila ugrizima po rukama, u čemu on po svemu sudeći jako uživa jer joj se nije žalio, niti je prekidao dok je to iznova ponavljala. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Inače, Maja i Stanislav su već nekoliko puta napustili emisiju kako bi imali vrelu akciju, a kako do sad ni sa kim nije imala ovako brutalne odnose, postali su glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, ali i u Beloj kući. Čak je i Maja svesna da su njihove akcije najbrutalnije u rijalitiju, što je rekla i Stanislavu, ali ih to ne sprečava da sw zauzstave i smire, već svaki sledeći put bude sve žešće i glasnije.  

Republika

Foto: twitter.com/ZadrugaOfficial

Maja Marinković i Stanislav Krofak vrela akcija

Kako će se odvijati odnos Maje i Stanislava ostaje da ispratimo u danima pred nama, a na društvenim mrežama publika smatra da je Marinkovićeva već ozbiljno zagrizla za Panteru, zbog čega mnogi očekuju haos. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Shaban

11.04.2024 10:21

a kako da pomodri od silikona? A da je tip zesce puni to je tacno......