DIREKTAN UDAR NA MAJU MARINKOVIĆ: Zbog veze sa Stanislavom žestoko PONIŽENA u programu!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić našla način da se revanšira nekadašnjoj drugarici!

DIREKTAN UDAR NA MAJU MARINKOVIĆ: Zbog veze sa Stanislavom žestoko PONIŽENA u programu!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja i Stanislav

Pošto je u subotu Veliki šef doneo odluku da Stanislav Krofak i Miona Jovanović ostanu u izolaciji, pa samim tim i nije bilo izbacivanja, Slađa Lazić je i ove nedelje vođa, pa je svojim cimerima delila novac za troškove. Ona je prošlog ponedeljka dobila pohvalu da je bila iskrena, a danas je velikom promenom ostavila sve u šoku.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazić dala mali budžet Maji Marinković

Naime, Slađa je u prošloj raspodeli budžeta svojoj nekadašnjoj drugarici Maji Marinković dala veliki budžet, zbog druženja iz prethodne sezone i zajedničkog letovanja, dok je Marinkovićeva danas dobila mali budžet, što je sve jako iznenadilo. 

- Maja Marinković mali, dala bih ti više, cakle ti okice, ušla si u lep odnos, uvek sam ti pričala da ti treba muškarac, ne družimo se toliko, nisi zlo namerna, darežljiva si imaš dobru dušu. Nisam bila za tvoje izbore ali sada je ovo pun pogodak - reka je Slađa.

- Podelila sam svima budžet, prošle nedelje sam dala sebi najmanji, ove nedelje dajem sebi najveći - rekla je Slađa.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Podela budžeta Slađa Lazić

Na društvenim mrežama mnogi smatraju da je Slađa ovim potezom pokazala sujetu prema Maji jer je u vezi sa Stanislavom, jer je poznato da ona nije skrivala simpatije koje ima prema njemu i da je radila sve što je u njenoj moći da ga osvoji, ali joj to nije polazilo za rukom, pa joj je čak Krofak i otvoreno rekao da sa njim može da bude samo prijatelj. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading